Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 10:27

Όλα έτοιμα για το ντέρμπι του 9ου ομίλου.

ATHANASIOU FASH

Στο πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν τα πήγε περίφημα, καθώς πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Βάρης επικρατώντας με 1-0 του τοπικού Αστέρα.

NAXOS Katsonis 200x100 Κάτι ανάλογο καλείται να πράξει αύριο το μεσημέρι ο Πανναξιακός, ο οποίος αυτή τη φορά δοκιμάζεται μέσα στο. σπίτι του. Συγκεκριμένα, το νησιώτικο σωματείο φιλοξενεί τον ιστορικό και ιδιαίτερα φορμαρισμένο τις τελευταίες αγωνιστικές Ιωνικό στο παιχνίδι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον 9ο όμιλο.

Ο Γιώργος Βλαστός προετοιμάζει πυρετωδώς την ομάδα του, ωστόσο το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ακούει στο όνομα, Παντελής Αθανασίου. Ο έμπειρος μέσος αισθάνεται μικροενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες στον προσαγωγό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα σφίξει τα. δόντια και θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τους Νικαιώτες.

Οι «κυανόλευκοι» ευελπιστούν να παρουσιάσουν στο αυριανό παιχνίδι το πρόσωπο που δείχνουν στις τελευταίες συναντήσεις. Άλλωστε θα πρέπει να σημειωθεί πως οι Κυκλαδίτες όσο περνούν οι αγωνιστικές αρχίζουν και βρίσκουν ολοένα και περισσότερο τα πατήματα τους σαν ομάδα.

Το ΔΑΚ Νάξου αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο για το συγκεκριμένο ματς, καθώς εκτός τους Ναξιώτες φίλους του Πανναξιακού, στο γήπεδο θα παραβρεθούν και οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού.

Την αναμέτρηση που θα αρχίσει αύριο στις 14:00 θα διευθύνουν οι Μάλαμας, Σπυρόπουλος-Γουργιώτης (Ανατολικής Αττικής).

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares