Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 18:51

ΑΟ Σύρου: Ανακοίνωση για Μύκονο, αιχμές κατά Πολέμιων.

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον ΑΟ Μυκόνου εξέδωσε η Διοίκηση του Α.Ο Σύρου. Οι ιθύνοντες του Συριανού σωματείου, αφού ευχαριστούν θερμότατα τους Μυκονιάτες, τους εύχονται να φτάσουν στην κατάκτηση του Νταμπλ.

Η ανακοίνωση κλείνει με την υπόσχεση για ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα προς τους φιλάθλους της ομάδας, ενώ δεν παραλείπουν να καυτηριάσουν όσους προσπαθούν να βάλουν «τρικλοποδιές» στην αναγέννηση της ομάδας.

Η ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος Φώσκολος Γιώργος, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές, θεωρούμε υποχρέωσή μας, όπως ευχαριστήσουμε θερμότατα την διοίκηση του Α.Ο. Μυκόνου και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο της κ. Αλ. Κουκά καθώς επίσης και τον Γεν. Αρχηγό της κ. Δημακίδη και όλη την υπόλοιπη διοίκηση και ομάδα του Α.Ο.Μ. για την ευγενέστατή τους και θερμή υποδοχή, καθώς επίσης και για την άψογη φιλοξενία τους που επεφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας μας, όπου τους έκαναν να αισθάνονται σαν να ήμασταν εμείς γηπεδούχοι και Όχι φιλοξενούμενοι μάλιστα πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα!!!.
 Σύσσωμη η ομάδα του Α.Ο. Σύρου, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για την σημαντικότατη αυτή νίκη-πρόκριση στα μπαράζ πρωταθλήματος και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και να καμαρώσουμε όλοι τον Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ Νταμπλούχο Κυκλάδων και φυσικά στην θέση που του αρμόζει στην Γ' Εθνική!!!.
Ως Διοίκηση να διαβεβαιώσουμε τους φιλάθλους μας, αλλά και όλους τους Συριανούς ότι θα κάνουμε τα πάντα το καλοκαίρι, ώστε η ομάδα μας ο Α.Ο.Σ. μας να φτάσει εκεί που πραγματικά ανήκει και πρέπει να βρίσκεται.
Και για όσους "συριανούς" στεναχωριούνται και λυπούνται για τον Α.Ο.Σ., να τους διαβεβαιώσουμε ότι αυτά που θα δουν απ' τον Α.Ο.Σ. δεν θα τα πιστεύουν.    
Τέλος, να ευχαριστήσουμε το Sportcyclades.gr πού όπου και αν παίζει ο Α.Ο. Σύρου, μας ακολουθούν και μας καλύπτουν πάντα τα παιχνίδια μας, καθώς επίσης και το Cyclades24.gr και την προβολή και κάλυψη του αγώνα μας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ - ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ.  

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares