Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 14:03

Με ΠΑΣ Νάξου ο 3ος όμιλος;

Μετά τους Αίαντα Σύρου, ΑΟ Σερίφου και Πανσιφναϊκό που μπήκαν πέρυσι στα πρωταθλήματα ανδρών των Κυκλάδων συμμετέχοντας στον 2ο όμιλο, πλέον είναι πολύ πιθανό να δούμε φέτος ακόμη μία νέα ομάδα να μπαίνει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα των Κυκλάδων.

pas-logo-originalΟ λόγος γίνεται για τον ΠΑΣ Νάξου, όπου ο Πέτρος Μαράκης με την στήριξη μιας ομάδας ανθρώπων βρίσκεται πολύ κοντά στο να δημιουργήσουν Ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι διαβουλεύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και όλα δείχνουν ότι μέχρι τις 23 που εκπνέει η διορία των δηλώσεων συμμετοχής, ο ΠΑΣ Νάξου θα δηλώσει το παρών τόσο στα παιδικοεφηβικά πρωταθλήματα, όσο και σε αυτό των Ανδρών.

Πως φτάσαμε ως εκεί; Ο ΠΑΣ Νάξου έχει αποδείξει πλέον ότι είναι μια επιτυχημένη ακαδημία, που παράγει μεγάλα ταλέντα και σωστούς χαρακτήρες. Η σκέψη της δημιουργίας ανδρικού τμήματος ήρθε κατόπιν επιθυμίας των γονιών, οι οποίοι ήθελαν τα παιδιά τους να συνεχίσουν και μετά την ηλικία των ακαδημιών να «παίρνουν πράγματα» από τον ΠΑΣ Νάξου και τον Πέτρο Μαράκη.

Έτσι φέτος με την μείωση των ορίων ηλικίας στα εφηβικά πρωταθλήματα, η σκέψη έγινε πράξη, καθώς ο ΠΑΣ Νάξου διαθέτει πάνω από 15 έτοιμους ποδοσφαιριστές για ανδρική ομάδα, οι οποίοι ή έπρεπε να βρουν ποδοσφαιρική στέγη ή να μπουν στο πρωτάθλημα ως ΠΑΣ Νάξου. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, ήδη υπάρχουν και οι επαφές για να αποκτηθούν οι εμπειρότεροι παίκτες που θα πλαισιώσουν τους μικρούς του ΠΑΣ.

Οπωσδήποτε η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα για την δομή των πρωταθλημάτων, αλλά και για τη Νάξο, όπου μετά από πολλά χρόνια θα υπάρξει και 5η ομάδα στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares