Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 16:23

Δεν πήγε ποτέ… στην Ελευσίνα!

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης η Μύκονος γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με σκορ 4-0 από τον Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής.

Πιο δυνατά στο παιχνίδι μπήκαν οι ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού, με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 3' με τον Παπαναγιώτου, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Με το πέρασμα του χρόνου οι παίκτες της Μυκόνου κατάφεραν να ισοροπήσουν το ματς, αλλά τα πολλά λάθη -κυρίως- στην μεσαία γραμμή δεν τους επέτρεψαν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του αντίπαλου τερματοφύλακα. Μάλιστα, οι παίκτες του Γιάννη Ρόκα είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-0 στο 17' με τον Ιβάν Ρούσεφ, όμως ο Βούλγαρος χαφ νικήθηκε από τον Παλιούρα από το σημείο του πέναλτι και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με το 1-0 υπέρ των Αθηναίων.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ξεκίνησαν με τον ίδιο τρόπο για το σύνολο του Θεόφιλου Παχατουρίδη. Δηλαδή με γκολ για λογαριασμό του Πανελευσινιακού. Αυτή την φορά σκόρερ χρίστηκε ο Κουσκούνας που μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το 2-0.

Στην συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τον σύλλογο των Κυκλάδων, αφού στο 52' ο Θεοδώρου αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα η Μύκονος να μείνει με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του ματς.

Αυτό δεν το άφησαν να περάσει έτσι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι με τον Μιχελή στο 59' πήραν αέρα τριών τερμάτων. Οι φιλοξενούμενοι από εκεί και πέρα πέταξαν “λευκή πετσέτα” δίνοντας την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να πετυχαίνουν ακόμη ένα τέρμα με τον Κουσκούνα στο 70'.

Το 4-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και πλέον όλοι στις τάξεις της Μυκόνου στρέφουν το βλέμμα τους στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Πανελευσινιακός (Γιάννης Ρόκας): Παλιγγίνης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Παπαναγιώτου, Ριζόγιαννης, Μιχελής, Ουεπινέτου (68' Αλεξάνδρου), Κουσκούνας, Ρούσεφ (50'Μακρίδης), Σωτηρόπουλος (60' Σύδης).

Μύκονος (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Παλιούρας, Καρπαθάκης, Θεοδώρου, Μήτρακας (21' Μυρτίνας), Καλαϊτζίδης, Γιόγιος (56' Φιορεντίνος), Καμπάνης, Ξένος, Πανέτας, Καρακάσογλου, Καρράς (46' Λυμπερόπουλος).

PAXATOYRIDHS 1

Δηλώσεις…

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο τεχνικός της Μυκόνου, Θεόφιλος Παχατουρίδης, τόνισε:

"Δίκαιη νίκη για τον αντίπαλό μας. Μπράβο στην διαιτησία. Πιστεύω πως η αποβολή για την ομάδα μας ήταν καθοριστική. Παρά το βαρύ σκορ έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών στο γήπεδο. Δουλεύουμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην ομάδα μας και ευελπιστούμε να δείξουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στην συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Ενώ από την πλευρά του ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιάννης Ρόκας, υπογράμμισε:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς τόσο λόγω της ώρας διεξαγωγής του αγώνα, όσο και γιατί θα αντιμετωπίζαμε μία καλή ομάδα, όπως είναι η Μύκονος. Ωστόσο, κατάφεραμε να νικήσουμε, αφού την περισσότερη ώρα του ματς δείξαμε σοβαρότητα. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας απέναντι στον Ατσαλένιο. Παρόλα αυτά στόχος μας στο φετινό πρωτάθλημα είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares