Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013 16:44

Στηρίζουμε την Άαρχους με κάλυψη‏

Μπορεί σήμερα να είναι μέρα αργίας λόγω της Εθνικής μας εορτής της 28ης Οκτωβρίου, ωστόσο από στοιχηματικής πλευράς η δράση δε σταματά ποτέ. Βέβαια θα κινηθούμε χαλαρά, αναμένοντας το πλούσιο σε δράση τριήμερο που περιλαμβάνει εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ισπανία και Ιταλία και αγώνες Κύπελλα από πολλές χώρες της Ευρώπης.

Αρχίζουμε τα σημερινά μας Προγνωστικά Στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Άαρχους με αντίπαλο την Έσμπιεργκ σε απόδοση 2.55. Οι φιλοξενούμενοι με εξαίρεση τη Μίντιλαντ είναι η μοναδική που έχει μόνο μία ήττα μακριά από το γήπεδό της (2-3-1). Σήμερα θα παλέψουν με όλες τους δυνάμεις ώστε να επιστρέψουν στις νίκες και θα τους στηρίξουμε με κάλυψη σε μία πολύ καλή απόδοση.

Στοίχημα σε γκολ στην Ολλανδία

Συνεχίζουμε με τη Β’ Ολλανδίας όπου έχουμε ξεχωρίσει δύο αγώνες στους οποίους θα πάμε με στοίχημα σε γκολ. Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Γιονγκ Άγιαξ – Ντορντρεχτ κρατάμε το Under 3 σε απόδοση 2.05. Ο Γιόνγκ Άγιαξ απογοητεύει τελευταία με την εικόνα και τα αποτελέσματα του. Έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες και την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Φένλο, η εμφάνιση του ήταν τραγική… Προηγήθηκε μεν, νωρίς στο σκορ, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε πέντε γκολ, φανερώνοντας και πάλι πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνα. Ο βασικός αμυντικός Χράφενμπεργκ, εξέτισε την τιμωρία του την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει και στην ενδεκάδα, ενώ απόντες θα είναι ο καλός μέσος Κλάασεν καθώς και ο μπακ Λίχεον, αφού αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και έχουν τεθεί νοκ άουτ. Πάντως, σήμερα αναμένεται να έχει και πάλι ενίσχυση από την πρώτη ομάδα, κάτι που δεν είχε γίνει στο παιχνίδι με τη Φένλο. Περνάμε στο άλλο παιχνίδι από τη Β’ Ολλανδιας όπου στον αγώνα Γιονγκ Αϊντχόφεν – Τέλσταρ πάμε με το Over 3 σε απόδοση 1.95.

Ισοπαλία με κάλυψη στην Αργεντινή

Κλείνουμε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου με το Χ (2ΝΒ) στον αγώνα Εστουντιάντες – Κίλμες σε απόδοση 2.55. Το στοίχημα αυτό επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που ο αγώνας έρθει ισοπαλία, ενώ αν νικήσει η Κίλμες τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας.

Ξυπνάει η Σιένα

Στο Μπάσκετ κρατάμε τη νίκη της Σιένα κόντρα στην Μπολόνια με πάνω από 6.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Χρειάζεται χρόνο η Σιένα για να βελτιωθεί αφού οι 9 από τους 12 παίχτες είναι νέοι. Παρά την κακή της εικόνα, κάτι τέτοια παιχνίδια όπως στο σημερινό, τα καθαρίζει και μόνο με την έδρα της. Η Μπολόνια έχει κάνει ήδη μια μίνι-υπέρβαση και είναι πιθανό να την βγει σε καλό το άναρχο παιχνίδι της απόψε. Εμπιστευόμαστε τους πρωταθλητές Ιταλίας με χάντικαπ -6.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων στο Κουπόνι Στοιχήματος. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares