Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 13:55

Με Παναθηναϊκό και Ανόβερο‏

Παραδοσιακή μέρα για ποδόσφαιρο αλλά και για στοίχημα η Κυριακή και το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας, μας προσφέρει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες επιλογές για όλα τα γούστα. Παράλληλα, απόψε το βράδυ, ΗΠΑ και Σερβία αναμετρώνται στον τελικό του Μουντομπάσκετ, σε έναν αγώνα που περιμένουν με μεγάλη αγωνία όλοι οι φίλαθλοι.

«Περνάει» από τη Μυτιλήνη ο ΠΑΟ

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τη Σούπερλιγκ και τον αγώνα Καλλονή – Παναθηναϊκός, με την επιλογή μας να είναι το «Διπλό» σε απόδοση 1.80. Μόνο θετικά σχόλια κερδίζει η Καλλονή με τις εμφανίσεις της στις πρώτες δύο αγωνιστικές της Σούπερλιγκ. Έπειτα απ’ την εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (1-1), οι νησιώτες συνέχισαν με την εντός έδρας νίκη επί του Εργοτέλη, ένα δίκαιο αποτέλεσμα στην παρθενική εμφάνιση τους μπροστά στον κόσμο τους. Νίκη και καλή εμφάνιση αναζητά σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Καλλονή, έτσι ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την περιπετειώδη επιτυχία του κόντρα στον Πανιώνιο. Οι πράσινοι κέρδισαν το ματς με τους κυανέρυθρους, ωστόσο αυτό συνέβη μάλλον συγκυριακά και εξαιτίας της αφελούς αμυντικής αντίδρασης των αντιπάλων, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 85’ με τον Μπουμάλ. Δεν άξιζε να χάσει ο Παναθηναϊκός, ωστόσο έτσι όπως πήγε το ματς, το «τρίποντο» έμοιαζε με ένα φοβερό «δώρο». Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι οι «πράσινοι» πέρσι, σημείωσαν δύο νίκες απέναντι στην Καλλονή με συνολικό σκορ 7-0 και σήμερα μπορούνε να φύγουν από τη Μυτιλήνη με τους τρεις βαθμούς στις «αποσκευές» τους.

Κερδίζει το Ανόβερο

Επόμενο σημείο, ο «Άσσος» στο 2.15 από το ματς του Ανόβερο κόντρα στο Αμβούργο. Πολύ δυνατά ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Γερμανίας το Ανόβερο καθώς μετά τη νίκη (με ανατροπή) κόντρα στη Σάλκε στο σπίτι του με 2-1 έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Μάιντς (0-0). Το συγκρότημα του Ταϊφούν Κορκούτ, μάλιστα, είχε περισσότερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Παραμένει, μάλιστα, αήττητο στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε κόντρα στο Αμβούργο σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα χωρίς γκολ στην έδρα της Κολωνίας, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γερμανίας, το Αμβούργο γνώρισε βαριά ήττα από τη νεοφώτιστη Πάντερμπορν με 3-0! Δε δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση.

Δυάδα από Ιταλία

Συνέχεια με Serie A και το παιχνίδι Φιορεντίνα – Τζένοα, στο οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90. Στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων επιβεβαιώθηκε το Over 2.5, ενώ η Τζένοα έχει δεχθεί γκολ και στα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει σε επίπεδο πρωταθλήματος. Περιμένουμε σήμερα ένα αρκετά «ανοιχτό» ματς με αρκετά γκολ, με το στοίχημά μας να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Μένουμε στην Ιταλία, και πάμε στην αναμέτρηση Κάλιαρι – Αταλάντα, με την επιλογή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.30 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Με ισοπαλίες ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, η Κάλιαρι μακριά από τη γήπεδό της 1-1 με αντίπαλο τη Σασουόλο και η Αταλάντα 0-0 στην έδρα της κόντρα στη Βερόνα. Αρκετά ισορροπημένο το σημερινό ματς και περιμένουμε από την Αταλάντα να καταφέρει να πάρει τη νίκη.

«Διπλό» η Βιγιαρεάλ

Επόμενη στάση η Ισπανία και το «Διπλό» σε απόδοση 2.20 στον αγώνα Γρανάδα – Βιγιαρεάλ. Η Βιγιαρεάλ θα επιδιώξει σήμερα τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Τα «κίτρινα υποβρύχια» πέτυχαν στην πρεμιέρα το διπλό επί της Λεβάντε με 0-2, όμως στη 2η αγωνιστική ηττήθηκαν εντός έδρας από την Μπαρτσελόνα (0-1). Το κίνητρο για το διπλό είναι υψηλό, καθώς κανείς στην ομάδα δεν έχει ξεχάσει τις «άσφαιρες» ήττες στις δύο προηγούμενες επισκέψεις στο «Κάρμενες» και απόψε θέλουν να πάρουν… εκδίκηση, εκμεταλλευόμενα και τις πολλές και σημαντικές απουσίες των γηπεδούχων, οι οποίοι θα στερηθούν είτε λίγο είτε πολύ των υπηρεσιών οκτώ ποδοσφαιριστών.

Νίκη για Μπόκα

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι με ένα παιχνίδι από την Αργεντινή, το Μπόκα Τζούνιορς – Ρασίνγκ Κλουμπ στο οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.03. Αρχίζει πλέον να καθίσταται... πεποίθηση η θετική επίδραση που έφερε στην ομάδα η έλευση του Ροδόλφο Αρουαμπαρένα. Η Μπόκα αγωνίζεται με σαφώς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και στο πρωτάθλημα έχει πετύχει δύο «κολλητές» νίκες επί των Βελέζ (3-1) και Ολίμπο (0-1). Σε «κακό φεγγάρι», στον αντίποδα, συναντάμε τη Ρασίνγκ Κλουμπ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φορτσάτοι στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας δύο «κολλητές» νίκες, όμως η πορεία δεν ήταν ανάλογη, καθώς έχουν υποστεί τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.  Η σημερινή τους αποστολής είναι πολύ δύσκολη, ενώ τη δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο η απουσία παικτών-κλειδιά στη μεσοεπιθετική γραμμή, όπως οι Σεντουριόν, Ντιέγκο Μιλίτο και Χάουτσε.

Επικίνδυνη η Σερβία

Περνάμε στον τελικό του Μουντομπάσκετ 2014 ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Σερβία, με τη βασική μας πρόταση να είναι η Σερβία με χάντικαπ +20.5 πόντους σε απόδοση 1.95. Μιλάμε για έναν τελικό έκπληξη κάτι που δίνει στις ΗΠΑ το ρόλο του ξεκάθαρου φαβορί. Όμως η Σερβία στους τρεις νοκ-άουτ αγώνες ήταν καταπληκτική και έδειξε ότι δεν θα πέσει αμαχητί. Αξίζει ένα ποντάρισμα στη νίκη της Σερβίας σε απόδοση 16.50! H καταπληκτική πορεία της Σερβίας μπορεί να τερματιστεί με μια επιτυχία που μόνο οι ίδιοι πρέπει να περίμεναν. Επιλογή νίκη της Σερβίας λοιπόν και λίγο ακόμα ποντάρισμα στην ανατροπή ΗΠΑ/Σερβία που πληρώνει απόδοση 40. Αν επαληθευθεί η έκπληξη νίκη της Σερβία τότε είναι πιθανό αυτό να γίνει με ανατροπή. Η απόδοση 40 είναι πολύ μεγάλη απόδοση. Ανατροπή λοιπόν με ημίχρονο/τελικό το ΗΠΑ/Σερβία.

Μαζί με τη νίκη, που φυσικά είναι εξαιρετικά φιλόδοξη επιλογή κρατάμε και το χάντικαπ των 20.5 πόντων. Η Σερβία για να μείνει μέσα στο χάντικαπ πρέπει να ηρεμήσει στην τρίτη περίοδο. Λογικά στην προετοιμασία για τον αγώνα θα έχουν αφοσιωθεί στην αποφυγή λαθών στο διάστημα 21’-30’ που οι Αμερικάνοι ως ξεκούραστοι θα κυνηγήσουν να καθαρίσουν τον αγώνα. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, που λογικά συμβουλεύει την εθνική Σερβίας, θα έχει τονίσει αυτές τις λεπτομέρειες. Ο κόουτς Τζόρτζεβιτς έχει πάρει άριστα στην πρώτη του μεγάλη διοργάνωση. Παίχτης-κλειδί για τη Σερβία ο Μίλος Τεόντοσιτς που έχει κάνει το καλύτερό τουρνουά της ζωής του. Δεν πρέπει να χάσει απόψε την ψυχραιμία του για να κάνει το ώριμο παιχνίδι που μας έχει συνηθίσει τις τελευταίες 15 μέρες. Επιλογή λοιπόν η Σερβία +20.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο και ενημερωθείτε έγκυρα και έγκαιρα για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares