Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 14:51

Κερδίζει η Έβερτον, Over στην Τούμπα‏

Η 1η αγωνιστική του Champions League ολοκληρώθηκε και τη «σκυτάλη» παίρνει το Europa League. Την Πέμπτη διεξάγονται 24 παιχνίδια στο πλαίσιο της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης και τρεις ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη «μάχη». Στις 20:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ντιναμό Μόσχας και ο Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Μπεσίκτας, ενώ στις 22:05 ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα την Ντιναμό Μινσκ.

Γκολ στην Τούμπα

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά Europa League με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ, στο οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.20. Ξεκίνημα με το δεξί θέλει να κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μετά τις «φουρτούνες» που προκάλεσαν τα αποτελέσματα με Ζίμπρου (ήττα 1-0) και Καλλονή (1-1), ο ΠΑΟΚ αρχίζει να βρίσκει ρυθμό. Απέκλεισε τους Μολδαβούς με ευκολία και ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση τα εμπόδια των Πλατανιά (4-0) και Νίκης Βόλου (3-0) στο πρωτάθλημα. Παράγει πολλές φάσεις, σκοράρει αρκετά, θα μπορούσε ακόμη περισσότερο. Παράλληλα, δε, σκόραρε στις 8/11 τελευταίες εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ο ΠΑΟΚ. Στις εφτά εξ' αυτών σημείωσε περισσότερα από ένα γκολ. Από εκεί και πέρα, η Ντιναμό Μινσκ σήμερα κάνει ντεμπούτο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μια ιστορική στιγμή για τους Λευκορώσους. Έχουν κάνει ένα εκπληκτικό καλοκαίρι, όπου με πέντε νίκες σε έξι ματς προκριματικών προκρίθηκαν στους ομίλους. Πλεονέκτημα τους ο αγωνιστικός ρυθμός, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται σε διαδικασία πλέι οφ, στα οποία συμμετέχουν. Οι Ουντότζι και Ιγκόρ Στάσεβιτς είναι οι κορυφαίοι παίκτες της Ντιναμό, ο πρώτος μετράει φέτος 12 γκολ και 7 ασίστ, ενώ ο δεύτερος 12 γκολ και 14 ασίστ!

Κερδίζει η Έβερτον

Επόμενη επιλογή, ο «Άσσος» σε απόδοση 2.11 στον αγώνα Έβερτον - Βόλφσμπουργκ. Στα ευρωπαϊκά σαλόνια επιστρέφει η Έβερτον έπειτα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, μετράει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι η Έβερτον αγνοεί την ήττα στις πέντε αναμετρήσεις που έδωσε με αντίπαλο ομάδες από τη Γερμανία. Πιο συγκεκριμένα έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Από την άλλη, κάκιστο ήταν το ξεκίνημα των «λύκων» στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα καθώς μετά από τρεις αγωνιστικές μετράνε δύο ισοπαλίες (2-2 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης εντός έδρας και 1-1 κόντρα στη Χόφενχαϊμ εκτός έδρας) και μία ήττα (2-1 από τη Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας) και πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν έστω και το βαθμό κόντρα στους Άγγλους.

Μπορεί την έκπληξη η Ριέκα

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Σταντάρ Λιέγης – Ριέκα, με την πρότασή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.60 (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μπορεί η χρονιά να ξεκίνησε ιδανικά για τη Σταντάρ Λιέγης με την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως από αυτούς τους διπλούς αγώνες έδειξε «χτυπητές» αδυναμίες. Αυτό φάνηκε και κόντρα στη Ζενίτ όπου έχασε με 1-0 εντός έδρας και 3-0 εκτός μην καταφέρνοντας να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα μετράει επτά συνεχόμενα ματς σε Ευρώπη και Βέλγιο χωρίς νίκη, έχοντας πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες. Η Ριέκα, από την άλλη, κατέκτησε πέρσι το Κύπελλο Κροατίας και φέτος ξεκίνησε ιδανικά τη χρονιά της παίρνοντας το Σούπερ Καπ νικώντας στον τελικό με 2-1 την πρωταθλήτρια Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στην Ευρώπη η περιπέτειά της άρχισε από πολύ νωρίς καθώς τον Ιούλιο απέκλεισε την ουγγρική Φερεντσβάρος με δύο νίκες, έπειτα την ισλανδική Βικίνγκουρ και πάλι με δύο νίκες και στη συνέχεια τη Σερίφ Τιρασπόλ με 1-0 εντός και 3-0 (!) εκτός κάνοντας το έξι στα έξι στην Ευρώπη και περνώντας πανηγυρικά στους ομίλους της διοργάνωσης. Δύσκολη η αποστολή της σήμερα στο Βέλγιο, μπορεί, όμως, να κάνει την έκπληξη.

Με χάντικαπ η Σέλτικ

Επόμενη στάση στο Σάλτσμπουργκ – Σέλτικ, με το στοίχημα που προτείνουμε να είναι τη Σέλτικ με χάντικαπ +1 γκολ σε απόδοση 2.20 (το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Σέλτικ, αν η Σέλτικ ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά). Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καλά για την πρωταθλήτρια Αυστρίας, που έπεσε θύμα έκπληξης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κι αποκλείστηκε από τη σουηδική Μάλμε. Ο αποκλεισμός δείχνει να έχει επηρεάσει το συγκρότημα του Χούτερ, αφού μετά την τριάρα που δέχτηκε στη Σουηδία, μέτρησε ακόμα δύο συνεχόμενες ήττες εντός συνόρων. Πολύ προβληματική, επίσης, η εκκίνηση της Σέλτικ τη φετινή σεζόν, τόσο εντός, όσο κι εκτός συνόρων. Πρώτα ήταν το “στραπάτσο” από τη Λέγκια, όπου πήρε από το “παράθυρο” τελικά την πρόκριση, έπειτα το νέο “χαστούκι” από τη Μάριμπορ που την έστειλε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και μέσα σε όλα αυτά οι πολύ νωθρές εμφανίσεις της στην σκωτσέζικη Πρέμιερ Λιγκ. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι ντεφορμέ, με το χάντικαπ των Σκωτσέζων να είναι μία ελκυστική επιλογή.

Φινάλε με δύο Over

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας από το Europa League με δύο ακόμη Over 2.5 γκολ, πέρα από αυτό του ΠΑΟΚ. Αρχικά από το ματς Γκλάντμπαχ – Βιγιαρεάλ σε απόδοση 2.05. Η Γκλάντμπαχ έχει σκοράρει 11 γκολ στα δύο τελευταία εντός έδρας επίσημα παιχνίδια της. Η Βιγιαρεάλ έχει πετύχει 13 τέρματα στα έξι πιο πρόσφατα ματς της ανεξαρτήτως διοργάνωσης και περιμένουμε ένα αρκετά ανοιχτό ματς. Τέλος, από το παιχνίδι Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Άστρα Πλοϊέστι σε απόδοση 2.15. Στα πέντε από τα επτά τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης, η Ντιναμό έβαλε τουλάχιστον δύο γκολ. Από την άλλη, μόνο σε μία από τις εννιά τελευταίες της εξόδους για όλες τις διοργανώσεις δε σκόραρε η Άστρα και το Over έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και μάθετε όλα τα νέα από το Νησί στο premierleague.gr.

Το βίντεο με το σχόλιο του Μένιου Σακελλαρόπουλου για το Παναθηναϊκός – Ντιναμό Μόσχας

Το βίντεο με το σχόλιο του Μένιου Σακελλαρόπουλου για το ΠΑΟΚ – Ντιναμό Μινσκ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares