Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 10:11

Κερδίζει η Σεβίλλη, όβερ στο Βερολίνο‏

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία, μεταξύ άλλων, προσδίδουν ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Το Κύπελλο Ελλάδος, παράλληλα, κλέβει την παράσταση με δέκα συνολικά αναμετρήσεις σήμερα, ενώ υπάρχει και δράση στο μπάσκετ με τα ματς για τον προκριματικό γύρο της Euroleague.

 «Δυνατά» με Σεβίλλη

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.85 στην αναμέτρηση Σεβίλλη – Σοσιεδάδ. Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα υποδεχθεί απόψε η Σεβίλλη τη Σοσιεδάδ. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι βαδίζει από νίκη σε νίκη, έχοντας απέναντί της ένα «πληγωμένο αντίπαλο». Οι Σεβιγιάνοι έχουν συλλέξει 10 βαθμούς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, καθώς η εντός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας στο ντέρμπι με τη Βαλένθια (1-1) έδωσε τη σκυτάλη στα τρίποντα επί των Εσπανιόλ (1-2), Χετάφε (2-0) και Κόρδοβα (1-3). Παράλληλα, η Σεβίλλη ξεκίνησε ιδανικά και τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με το νικηφόρο 2-0 επί της Φέγενορντ (18/09). Ένα εξτρά θετικό στοιχείο για τους γηπεδούχους είναι και η πολύ καλή παράδοση, καθώς μετρούν έξι νίκες και μόλις μία ήττα στις τελευταίες οκτώ εντός έδρας κόντρες με τη Σοσιεδάδ (6-1-1).  Η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές δεν προκαλεί ικανοποίηση σε κανέναν στη Σοσιεδάδ, από την άλλη, ενώ οι οπαδοί δεν έχουν... συγχωρήσει ακόμα τον άδοξο αποκλεισμό από τη ρωσική Κράσνονταρ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Το κυριακάτικο εντός έδρας «χαστούκι» από την Αλμερία πόνεσε πολύ και έσβησε μεμιάς τις καλές εντυπώσεις, που είχαν αρχίσει να δημιουργούνται από το νικηφόρο 4-2 επί της Ρεάλ και το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Θέλτα. Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα η Σοσιεδάδ είχε γνωρίσει την εντός έδρας ήττα από τη «νεοφώτιστη» Εϊμπάρ με 1-0.

Over το Χέρτα - Βόλφσμπουργκ

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα και το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.90 στο ματς Χέρτα – Βόλφσμπουργκ. Μία ανάσα από την τρίτη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Γερμανίας βρέθηκε την Παρασκευή η Χέρτα. Μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα στις Μπάγερ Λεβερκούζεν (4-2 εκτός έδρας) και Μάιντς (3-1 εντός έδρας) το συγκρότημα του Τζος Λουχουκάι ταξίδεψε στο Φράιμπουργκ για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, με την οποία αναδείχθηκε τελικά ισόπαλη 2-2. Την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Γερμανίας σημείωσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο την Κυριακή η Βόλφσμπουργκ. Μετά τη βαριά ήττα της Πέμπτης από την Έβερτον στην Αγγλία με 4-1 οι «λύκοι» επικράτησαν με το ίδιο σκορ της Μπάγερ Λεβερκούζεν στην έδρα τους, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων για την Μπουντεσλίγκα με γηπεδούχο τη Χέρτα επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 γκολ και το στοίχημα που προτείνουμε για το αποψινό ματς θεωρούμε ότι έχει καλές δυνατότητες επιβεβαιώσης.

«Περνάει» από την Πάρμα η Ρόμα

Επόμενη στάση Καμπιονάτο και ο αγώνας Πάρμα –Ρόμα στον οποίο θα πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.12. Έπρεπε να περάσουν τρεις αγωνιστικές για να καταφέρει να πάρει τους πρώτους βαθμούς της η Πάρμα στο φετινό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής το συγκρότημα του Ρομπέρτο Ντοναντόνι ταξίδεψε στη Βερόνα για να αντιμετωπίσει την τοπική Κιέβο. Έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Κασάνο οι «παρμέντζι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-2. Το νικηφόρο σερί της συνέχισε την Κυριακή με αντίπαλο την Κάλιαρι η ομάδα της Ρόμα. Μετά τις νίκες κόντρα στις Φιορεντίνα (2-0 εντός έδρας), Έμπολι (1-0 εκτός έδρας) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (5-1 εντός έδρας) οι «τζιαλορόσι» χρειάστηκαν λιγότερο από 15’ για να «καθαρίσουν» την αντίπαλό τους στο «Ολίμπικο» της πρωτεύουσας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας, επικρατώντας με 2-0. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρόμα παραμένει αήττητη στα 17 από τα 18 τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Πάρμα σε όλες τις διοργανώσεις.

Over στα «Πηγάδια»

Περνάμε στο Κύπελλο Ελλάδος, με το παιχνίδι που έχουμε ξεχωρίσει να είναι το Ξάνθη – Νίκη Βόλου, με την πρότασή μας να είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.17. Με νίκη θα προσπαθήσει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο 2ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας η Ξάνθη, για την οποία η διοργάνωση αποτελεί μεγάλο στοίχημα και δεν έχει κρύψει ότι επιθυμεί τη διάκριση στο θεσμό. Βέβαια, ο πάγκος της ακριτικής ομάδας συνεχίζει να παραμένει κενός, μετά το πρόωρο «διαζύγιο» με τον Σάκη Τσιώλη. Παρόλα αυτά, οι Θρακιώτες κατάφεραν το σαββατοκύριακο να φτάσουν στο πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, με το 2-0 επί του Λεβαδειακού να βάζει τέλος σε ένα ατυχές σερί μίας ήττας και δύο ισοπαλιών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Η Νίκη Βόλου, από την πλευρά της, παρουσιάζει ένα πολύ αδύναμο πρόσωπο στην έναρξη της φετινής Σούπερ Λιγκ, δείχνοντας ότι θα αποτελέσει βασική υποψήφια για την πτώση. Με αυτό το δεδομένο, δε γνωρίζουμε κατά πόσο οι Θεσσαλοί θα δώσουν βάση στην πορεία τους στο Κύπελλο. Άλλωστε, από την αποστολή για το σημερινό ματς αποκλείστηκαν πολλοί βασικοί ποδοσφαιριστές. Οι Βολιώτες μετρούν μόνο ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ, έχοντας δεχθεί συνολικά έντεκα γκολ και έχοντας πετύχει μόνο δύο και το Over έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Με κάλυψη η Γκρασχόπερς

Επόμενη πρόταση το «2 DNB» σε απόδοση 2.10 στην αναμέτρηση Σεν Γκάλεν – Γκρασχόπερς για το πρωτάθλημα της Ελβετίας (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Δεν έθελξε με την εμφάνισή της στο Κύπελλο απέναντι στην αδύναμη Λε Μοντ η Σεν Γκάλεν, αλλά τουλάχιστον πήρε μία... επαγγελματική νίκη και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα ωστόσο παρ' ό,τι ήταν αυτή που προηγήθηκε στην έδρα της νεοφώτιστης Βαντούζ, έμεινε τελικά στο 2-2. Για τρίτη σερί αγωνιστική μάλιστα δεν καταφέρνει να γευτεί τη χαρά της νίκης, με τη μοναδική της εδώ και πέντε ματς στη Super League να είναι επί της πρωταθλήτριας Βασιλείας. Από την άλλη, αρχίζει να παίρνει τα πάνω της η ομάδα του Σκίμπε, που παρά τα μεγάλα προβλήματα εσωτερικά προβλήματα που υπάρχουν στον σύλλογο, πήρε μεγάλη νίκη επί της Βασιλείας την προηγούμενη αγωνιστική με το επιβλητικό 3-1. Εξαιρετικό στήσιμο από τις "ακρίδες", που δεν άφησαν ανεκμετάλλευτούς τους χώρους που βρήκαν στην αντίπαλη άμυνα και πήραν μία τεράστια βαθμολογική ανάσα Στο Κύπελλο, το Σαββατκύριακο οι Νταμπούρ και Ραβέ έκαναν... πάρτι στην έδρα της Ξαμάξ, ο πρώτος με χατ τρικ κι ο δεύτερος με δύο γκολ, σε ένα ματς που στο 18' ήταν ήδη 2-3 (!). Η Γκρασχόπερς πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση και σήμερα έχει τη δυνατότητα να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το γήπεδο.

Φτιαγμένες για γρήγορο παιχνίδι Χάποελ και Νίμπουργκ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με μπάσκετ και τον αγώνα Χάποελ Ιερουσαλήμ – Νίμπουρκ για τα προκριματικά της Euroleague, στον οποίο θα πάμε με το Over 155.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ αγωνίστηκε στο Λιγκ Καπ του Ισραήλ το οποίο και κατέκτησε με τρεις νίκες στη σειρά. Αρχικά επικράτησε της Χάποελ Χολόν 86-61, στον ημιτελικό επικράτησε της Χάποελ Τελ Αβίβ 89-70 και στον τελικό επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ 81-78. Αντίστοιχα η Νίμπουρκ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην τσεχική λίγκα την προηγούμενη Δευτέρα με νίκη 85-66 επί της Ούστι Ναντ Λαμπέμ.

Οι δύο ομάδες έχουν και προϊστορία στο Eurocup με δύο νίκες για την καθεμία. Από φιλικά και επίσημα μέχρι σήμερα παρατηρούμε ότι τώρα στην αρχή της περιόδου οι ομάδες δείχνουν χαρακτηριστικά hisg-scoring. Σε τρία φιλικά που έδωσε η Νύμπουρκ την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε 70-92 και 87-91 από Ζιελόνα Γκόρα και Σολνόκι Ολάζ αντίστοιχα ενώ επικράτησε 94-92 της πολωνικής Τούροφ. Χωρίς σπουδαία εικόνα των ομάδων επιλέγουμε αυτό που δείχνουν τα μέχρι τώρα παιχνίδια τους δηλαδή το Over 155.5. Το Over 155.5 θα ενισχυθεί αν ο αγώνας έχει πολλές διακυμάνσεις και δεν καθαρίσει εύκολα το φαβορί Χάποελ. Πάντως και τα δύο ρόστερ είναι φτιαγμένα για πολύ γρήγορο παιχνίδι και πολλά σουτ. Επομένως η επιλογή είναι Over 155.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, ενημερωθείτε για όλα τα νέα από την Αγγλία στο premierleague.gr και μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν κάνετε την εγγραφή σας σε μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares