Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2012 12:13

Κύπελλα παντού!

kilmarnock-dunfermline

Τα κύπελλα κυριαρχούν σήμερα στο πρόγραμμα, και μπορεί γενικά τα παιχνίδια τους να κρύβουν παγίδες, όμως μπορούμε να κάνουμε κάποια δυνατά πονταρίσματα...

Ισπανία: Τέλος στο όνειρο

William Hill Sports Για το Copa del Rey σήμερα αναμετρώνται η Μπιλμπάο με τηΜιράντες. Οι Βάσκοι μετά το 1-2 στην έδρα των φιλοξενούμενων έχουν το πλεονέκτημα για την πρόκριση. Για τη Μιράντες η φετινή πορεία στο Κύπελλο αποτελεί μεγάλο κατόρθωμα και οι παίκτες της αναμένεται να αγωνιστούν με σκοπό να ευχαριστηθούν το παιχνίδι...Διαβάστε όλη την ανάλυση.


Βέλγιο: Τη νίκη η Λιρς, αλλά την πρόκριση;

Επαναληπτικοί κυπέλλου στο Βέλγιο για το διήμερο από ένα αγώνα τη μέρα και σήμερα έχουμε τη κόντρα Λιρς - Λόκερεν. Στο πρώτο παιχνίδι νίκησε με 1 - 0 η Λόκερεν, πολύ φτωχό σκορ, κάτι που μπορεί να ανατρέψει η Λιρς στο γήπεδο της...Διαβάστε όλη την ανάλυση.


El Capitano: Ντουμπλάρει τις νίκες

Στο Κύπελλο Γαλλίας, η Ρεν έχει όλα τα φόντα να κερδίσει την Εβιάν. Το μικρό και... δύσκαμπτο ρόστερ των φιλοξενούμενων έχει κουραστεί. Δύσκολο το πρόσφατο αγωνιστικό πρόγραμμα γαρ...Διαβάστε όλη την ανάλυση

Σκωτία: Έδρα για... κλάματα.

Ένα μόνο παιχνίδι έχουμε σήμερα στη Σκωτία, και είναι αυτό ανάμεσα στην Ντανφέρμλιν και την Κιλμάρνοκ για την Premier. Οι γηπεδούχοι χαρακτηρίζονται από ένα παράδοξο: Είναι πολύ καλύτεροι μακριά από την έδρα τους, παρά μέσα σε αυτήν...Διαβάστε όλη την ανάλυση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ρίσκο με κύπελλα... Κόντρα στις έδρες..... »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares