Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 10:25

Στοίχημα: Ντέρμπι με Over στο 1.99 στην “OPAP Arena”

Κυριακή με σούπερ ντέρμπι στην ελληνική Super League, στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και δράση σε κάθε γωνιά του πλανήτη περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (31/03).

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, το οποίο μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ και θα αναλύσουμε παρακάτω.

2η Αγωνιστική στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος με την ΑΕΚ να υποδέχεται στις 20:30 τον Ολυμπιακό στην “OPAP Arena”. Στην κορυφή με 62 βαθμούς η Ένωση, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ, καθώς επικράτησε στην πρεμιέρα της Λαμίας με 4-0 εκτός έδρας. Η ΑΕΚ είναι αήττητη φέτος στο γήπεδο της στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, έρχεται από 10/11 νίκες, σκόραρε 14 γκολ στα τελευταία τέσσερα! 

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός κατάφερε να γράψει ιστορία στο Κόνφερενς Λιγκ, καθώς με επική ανατροπή, πέταξε εκτός διοργάνωσης τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, συνεχίζοντας έτσι το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Είχε προηγηθεί η βαριά εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ αλλά και η εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι με 4-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο Κόνφερενς Λιγκ. Σε στοιχηματικό επίπεδο πρόκειται για ένα ντέρμπι μεγάλης σημασίας για τις δύο ομάδες, η ΑΕΚ οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, εκεί σκοράρει πάντα. Ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο βαθμολογικά, εκτός έδρας με τον Μεντιλίμπαρ έχει 4/4 νίκες με μεγάλα σκορ. Εκτιμούμε ότι θα δούμε υψηλό τέμπο, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.99.

 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares