Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 12:05

Στοίχημα: Στο 2.20 combo με Άιντραχτ

Ζέσταμα ενόψει του Σαββατοκύριακου γίνεται με τους αγώνες στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (05/04). Η επιλογή που εντόπισε το Betarades.gr προκύπτει από την Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Βέρντερ Βρέμης.

Ενώ στο site μας μπορείτε να τσεκάρετε και τη βαθμολογια σουπερ λιγκ όπως και όλων των μεγάλων πρωταθλημάτων. Πάμε, λοιπόν, στο προγνωστικό μας!

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ έληξε η εντός έδρας αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Ουνιόν Βερολίνου για τη Μπουντεσλίγκα. Εκτός έδρας είχε κερδίσει με 2-1 τη Χάιντενχαϊμ και είχε χάσει με 3-1 από τη Ντόρτμουντ, ενώ στο γήπεδό της επικράτησε με 3-1 επί της Χόφενχαϊμ. Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, με 2-1 από τη βελγική Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, είναι ο απολογισμός στα οκτώ τελευταία ματς στο “Ντόιτσε Μπανκ Παρκ”. Έχει σημειώσει πέντε τέρματα στα τρία πιο πρόσφατα ματς στο γήπεδό της. Στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία, όμως, στην έδρα της, δέχτηκε γκολ.

Από την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα προέρχεται η Βέρντερ Βρέμης, εντός έδρας με 2-0 από τη Βόλφσμπουργκ. Στο γήπεδό της είχε χάσει, επίσης και από τη Ντόρτμουντ με 2-1, ενώ εκτός έδρας ηττήθηκε με 2-1 από τη Χόφενχαϊμ και με το ίδιο σκορ από την Ουνιόν Βερολίνου. Οι δύο τελευταίες ήταν και οι μοναδικές ήττες της στους πέντε τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της, ενώ είχε και τρεις νίκες, με πιο πρόσφατη το 1-0 απέναντι στην Κολωνία. Έχει βρει τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της, ανεξαρτήτως έδρας. Στα προαναφερθέντα παιχνίδια έχει δεχτεί συνολικά 11 τέρματα.

Τα πάει καλά στο γήπεδό της η Άιντραχτ, ενώ έχουν ρυθμό συνήθως τα εντός έδρας παιχνίδια της και σκοράρει με συνέπεια. Αναμένουμε ότι το ίδιο θα κάνει και κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, που προβληματίζει με την ανασταλτική λειτουργία της. Θα προτιμήσουμε το συνδυαστικό 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.20.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares