Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 09:53

Στοίχημα: Με τα γκολ στο 3.25 στο “Montilivi”

Συναρπαστικά είναι τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τρίτης (14/05), με δράση σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Για ποντάρισμα στις εταιρίες στοιχήματος το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό με μεγάλη αξία από τη Λα Λίγκα και τον αγώνα Τζιρόνα - Βιγιαρεάλ.

Από ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας με την Αλαβές έρχεται η Τζιρόνα, σε ένα ματς που κρατούσε στα χέρια της τη νίκη μέχρι και το δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων. Αυτό ήταν ένα στραβοπάτημα στη μάχη για τη δεύτερη θέση που δίνει με την Μπαρτσελόνα, πλέον είναι στον έναν βαθμό πίσω από αυτή. Δεν τα πάει το ίδιο καλά στις εξόδους της όσο εντός έδρας. Στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της τα πέντε έληξαν με Goal/Goal και Over 2.5. Ενώ βρήκε πρώτη τα δίχτυα επίσης στις πένετε από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της.

Η Βιγιαρεάλ κέρδισε με 3-2 τη Σεβίλλη εντός έδρας με δραματικό τρόπο, στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με γκολ του Σέρλοτ. Ο οποίος, μαζί με τον Ντόβμπικ της Τζιρόνα είναι οι δύο παίκτες που κυνηγούν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ φέτος στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μαρθελίνο στοχεύει στο να μην ξεπεράσει το χειρότερο παθητικό τερμάτων σε μια σεζόν, που είναι τα 63 γκολ, προς το παρόν έχει 60. Ενώ προσπαθεί να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις. Στα έξι πιο πρόσφατα ματς της τα πέντε είχαν Over 2.5 γκολ και στα τέσσερα από αυτά σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι.

Σε φόρμα είναι και οι δύο ομάδες όσον αφορά την επίθεση, δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο και για την άμυνά τους. Η Τζιρόνα θέλει να πετύχει όσα πιο πολλά γκολ μπορεί, με τον τρόπο αυτό ίσως στη λήξη της σεζόν φτάσει να είναι πιο παραγωγική από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Να μη φτάσει το αρνητικό ρεκόρ της όλων των εποχών με 63 τέρματα παθητικό προσπαθεί η Βιγιαρεάλ, αν και με την ανασταλτική της λειτουργία αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, αξίζει το ρίσκο στο Goal/Goal από το 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.25.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares