Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 14:52

Δε χάνει στην έδρα της η Γιούνγκ Μπόις

Η προτελευταία αγωνιστική των ελληνικών πλέι οφ είναι προγραμματισμένη για σήμερα και ίσως απο τώρα ξεκαθαρίσει το ποια ομάδα θα αγωνιστεί στα προκριματικά των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του Αστέρα Τρίπολης έχει το προβάδισμα και με «τρίποντο» κόντρα στον Ατρόμητο στην Τούμπα «κλειδώνει» την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα. Στον άλλον αγώνα ο ΠΑΣ αγωνίζεται στην Τρίπολη και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει στο... θαύμα. Στην Ελβετία σήμερα διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια, ενώ άρχισαν και οι φιλικές αναμετρήσεις των Εθνικών ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων σε μία εβδομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Σήμερα το κουπόνι περιλαμβάνει τους αγώνες Γερμανία – Ισημερινός, Αμερική -Βέλγιο και Αγγλία - Ιρλανδία. Την τιμητική του στη Νορβηγία έχει σήμερα το κύπελλο, ενώ έντονη δράση έχουμε και στο πρωτάθλημα της Φινλαδίας.

Αρχίζουμε με τις σημερινές μας προτάσεις και το 1Χ της Γιούνγκ Μποις κόντρα στη Βασιλεία σε απόδοση 2.25 στην αδειοδοτημένη Bet365. Μέσα σε ένα εξαήμερο έχασε δύο φορές από τη Γκρασχόπερς η Βασιλεία. Μετά την απώλεια του Κυπέλλου, ηττήθηκε και στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα η... στέψη της να πάρει αναβολή. Μόλις ένα βαθμό άλλωστε χρειαζόταν, αλλά και χρειάζεται για να κλειδώσει το δεύτερο σερί τίτλο της, ωστόσο πλήρωσε την επελπιστική της αστοχία, δεχόμενη μία ήττα πουτ σε καμία περίπτωση δεν άξιζε. Μόλις ένα διπλό έχει πάντως στις πέντε τελευταίες της εξόδους. Η Γιούνγκ Μπόις τρέχει να προλάβει την προνομιούχο πεντάδα και σήμερα θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Συνεχίζουμε με Ελβετία και με το 2 (DNB) της Γκρασχόπερς κόντρα στη Σεν Γκάλεν σε απόδοση 2.41. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στη Βασιλεία, πήρε και δεύτερη σερί νίκη η Γκρασχόπερς για το πρωτάθλημα, με την οποία κι έμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου. Σαφώς η κατάσταση δεν βρίσκεται στα χέρια της, αφού θα πρέπει να περιμένει δώρο της αντιπάλου της. Ενδεχόμενη ήττα πάντως απαγορεύεται, αφού θα μπει σε περιπέτειες ακόμα και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Περνάμε στα «Μονά» και αρχίζουμε με τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ατρόμητος για το οποίο κρατάμε το Οver 2 γκολ σε απόδοση 1.82. Αναμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι με τους δύο αντιπάλους να παίζουν μόνο για τη νίκη. Ο Ατρόμητος για να φτάσει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση και ο «δικέφαλος» για να ξεφύγει και να «κλειδώσει» την πρωτιά. Στο περσινά προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-2 του ΠΑΟΚ στην παράταση. Στο άλλο ματς της Σούπερλιγκ έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον ΠΑΣ σε απόδοση 1.94. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη υποδέχεται τον ΠΑΣ με την «πλάτη στον τοίχο» για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Η άσχημη πορεία στις 4 πρώτες αγωνιστικές (1 νίκη, 3 ήττες) έχει φέρει τους Αρκάδες στην τελευταία θέση του ειδικού πίνακα και υπάρχει μόνο ένα σενάριο, για να ελπίζουν στο «θαύμα» της κατάκτησης της πρώτης θέσης (προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ): να συνδυάσουν με νίκες τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και ταυτόχρονα ο «Δικέφαλος» να ηττηθεί και στα δύο αυτά παιχνίδια. Στην αντίθετη περίπτωση, ο στόχος του Αστέρα στην τελευταία αγωνιστική θα είναι απλά ένα καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία, προκειμένου να μην ξεκινήσει από τις αρχές Ιουλίου τις υποχρεώσεις του στο ερχόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Επιστροφή στην αποστολή για τους Γεωργακόπουλο (ΤΕ), Λένσε (ΕΠ), Ρούσση (ΑΜ) και Αναστασόπουλο (ΜΕ). Αρκετές απουσίες για τον ΠΑΣ (τιμωρημένοι ο αμυντικός Λίλα (29/2), ο μεσοαμυντικός Τζημόπουλος (25/1) και ο μεσοεπιθετικός Ντε Βινσέντι (29/4). Τραυματίας ο αμυντικός Πάντος 28/0, που πιστεύομε πως δε θα αντέξει στην Τρίπολη. Κλείνοντας πάμε με το Διπλό Draw No Bet της Μιλικιόσκι κόντρα στη Ροβανιέμι σε απόδοση 1.82 και με τον «Άσσο» Draw No Bet της Μάλμε απέναντι στη Χέλσιγκμποργκ σε απόδοση 1.65.

Στο Μπάσκετ σήμερα ξεκινάνε τα ημιτελικά των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να υποδέχονται τους ΑΓΟ Ρεθύμνου και Πανιώνιο αντίστοιχα. Ο tipster μας έχει επιλέξει να πάει με το πλεονέκτημα του φιλοξενούμενου και στις δύο περιπτώσεις καθώς θεωρεί πως οι «αιώνιοι» ναι μεν δε θα δυσκολευτούν να κερδίσουν, ωστόσο δε θα φουλάρουν απο τώρα τις μηχανές. Έτσι κρατάμε το Ρέθυμνο +18.5 σε απόδοση 1.81 και το +16 Πανιώνιος 1.80. Από τη Γερμανία έχουμε ξεχωρίσει το -4 της Όλντενμπουργκ με αντίπαλο την Ουλμ σε απόδοση 1.95.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore και ενημερωθείτε για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ατρόμητος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares