Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 14:29

Χαλαρό ποντάρισμα, ενόψει προκριματικών Μουντιάλ

Μία μέρα πριν τη μεγάλη μάχη της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Λιθουανία (η νίκη της Ελλάδος παίζεται στο 1.87 στον Stoiximan) αλλά και ενόψει της επιστροφής στη δράση όλων των Εθνικών ομάδων που αγωνίζονται στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, σήμερα κρατάμε στα χέρια μας ένα μικρό κουπόνι που περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο αγώνες για την Elite Round του Ευρωπαίκού Πρωταθλήματος U19, αλλά και αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21.

Στις σημερινές μας προτάσεις κρατάμε το «Διπλό» της Ισλανδίας U21 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Αρμενίας σε απόδοση 3.99. Η αποστολή της Αρμενίας απαρτίζεται εν πολλοίς από γηγενείς παίκτες και είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις δύο παίκτες δεν αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα. Για την Ισλανδία δεν είναι αυτή η πρεμιέρα της στον όμιλο. Είχε αγωνιστεί στα τέλη Μαρτίου απέναντι στη Λευκορωσία, παίρνοντας μάλιστα και την πρώτη της νίκη. Το ξεκίνημα λοιπόν ήταν καλό και αυτό που μένει είναι να κυνηγήσει η ομάδα το αποτέλεσμα και στη σημερινή αναμέτρηση, ώστε να επιβεβαιώσει τις φιλοδοξίες της για την παρουσία της εδώ. Μικρή η αποστολή η οποία κλήθηκε από τον Εγιολφλούρ Σβέρισον, στην οποία ξεχωρίζουν ο αμυντικός της Γιουβέντους Μάγκνιουσον και ο μπακ της Αϊντχόφεν Χέρμανσον. Πιο έμπειρη ομάδα οι Σκανδιναβοί και θα τους τιμήσουμε σε μία ιδιαίτερα υψηλή απόδοση. Συνεχίζουμε με την κατηγορία «Μονά» και πάμε στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα από το οποίο κρατάμε το «Διπλό» Draw No Bet της Φλουμινένσε με αντίπαλο την Κοριτίμπα σε απόδοση 2.54. Η Κοριτίμπα το περασμένο Σάββατο έδωσε το δεύτερο διαδοχικό της εκτός έδρας ματς, παίρνοντας ισάριθμους βαθμούς, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Γκοϊάς. Πάντως κινήθηκε σε ρηχά νερά και δεν άξιζε σίγουρα κάτι περισσότερο από αυτό που πήρε, έχοντας άλλωστε πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά της. Από την άλλη πλευρά η «Φλου» κατάφερε άμεσα να ξεπεράσει άμεσα τον πικρό αποκλεισμό από την Ολίμπια στα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες, φτάνοντας εύκολα στο τρίποντο επί της νεοφώτιστης Κρισιούμα. Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Αμπέλ Μπράγκα που στα δύο πρώτα της παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες, μιας και είχε προηγηθεί αυτή επί της Παραναένσε ("χρωστάει" ένα ματς). Πολύ καλή εμφάνιση και από τον στράικερ Ντιγκάο που έβαλε τις βάσεις της νίκης, ενώ δύο ημέρες αργότερα ανανέωσε και τη συνεργασία του με τον σύλλογο ως το 2015.

Στο Τένις σήμερα ο tipster μας έχει «εντοπίσει» αρκετές ευκαιρίες από τουρνουά Challenger. Αρχίζουμε με το Nottingham και τη νίκη του Ruben Bermelmans σε απόδοση 2.20, ενώ κρατάμε και τη νίκη του Jesse Levine σε απόδοση 1.83. Για το τουρνουά ATP Challenger Caltanisseta πάμε με τη νίκη του Marco Cecchinato που πληρώνει 1.87, ενώ για το ATP Challenger Furth επιλέγουμε το -4 gmaes του Greul κόντρα στον Kevin Krawietz σε απόδοση 1.80.

Στο Μπάσκετ σήμερα ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΑΓΟΡ στον πρώτο αγώνα του μικρού τελικού των πλέι οφ της Α1 Μπάσκετ. Από το παιχνίδι κρατάμε το -5.5 του Πανιωνίου σε απόδοση 1.88. Από τη Γερμάνια βλέπουμε ευκαιρία στο -4 της Όλντενμπουργκ κόντρα στην Ούλμ σε απόδοση 1.86, ενώ από την Ιταλία κρατάμε το +3.5 της Καντού με αντίπαλο τη Ρόμα σε απόδοση 1.88.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares