Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 14:05

Η παράδοση λέει Κιέβο, νίκη για Ινβερνές

Αγωνιστική πανδαισία σήμερα και το Betarades.gr έχει κρατήσει αρκετά ενδιαφέροντα σημεία.

Μετά το τέλος των πλέι οφ για Champions League και Europa League, η αυλαία των κληρώσεων έπεσε με το καθιερωμένο Σούπερ Καπ, που διεξήχθη για πρώτη φορά μακριά από το Μονακό. Η αναμέτρηση Τσέλσι - Μπάγερν στην Πράγα, ήταν μία διαφήμιση του ποδοσφαίρου και μία επανάληψη του τελικού στο Μόναχο με διαφορετικό όμως τέλος. Τότε η Τσέλσι στα πέναλτι είχε πάρει τον τίτλο χάρη σε εύστοχο χτύπημα του Ντρογκμπά. Χθες οι «μπλε» έχασαν το τρόπαιο καθώς ο Λουκακού δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νόιερ και η Μπάγερν που είχε οδηγήσει κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο τον αγώνα στη ρώσικη ρουλέτα (σ.σ: ο Χάβι Μαρτίνεθ σκόραρε στην τελευταία φάση της παράτασης) κατέκτησε 4 από τα 5 τρόπαια (μένει το διηπειρωτικό )που μπορεί να διεκδικήσει ένας σύλλογος σε μία χρονιά. Περνάμε τώρα στο σημερινό μας κουπόνι που φιλοξενεί αναμετρήσεις για όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα σε Ευρώπη και Αμερική. Στη Superleague η αυλαία της 3ης αγωνιστικής ανοίγει με 3 αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει αυτή μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Βέροιας, με τους πράσινους να προσπαθούν να ξεπεράσουν το «κάζο» της ήττας από τον Πανιώνιο την περασμένη εβδομάδα στη Ν. Σμύρνη.

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με την Premier League και το under 2.5 στον αγώνα Νόργουϊτς – Σαουθάμπτον σε απόδοση 1.91. Στο Under 2,5 οι 3 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις και στις δύο έδρες (2 ματς για Πρέμιερ Λιγκ, 1 για League One). Η Σαουθάμπτον έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ στα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια της για την Πρέμιερ Λιγκ (τα πέντε πραγματοποιήθηκαν την περσινή σεζόν), ενώ τα 2 φετινά της παιχνίδια για την Πρέμιερ Λιγκ έχουν έρθει under 2.5. Δυνατό στοίχημα σε γκολ έρχεται και από την Κόνφερενς καθώς επιλέγουμε το over 2.5 στον αγώνα Φόρεστ Γκριν - Άλφρετον σε απόδοση 1.80 που προσφέρει η Mybet. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν μέχρι τώρα 4/5 over ενώ οι γηπεδούχοι άρχισαν πολύ εντυπωσιακά τη χρονιά πετυχαίνοντας 8 γκολ κόντρα στην Χάιντ. Συνεχίζουμε με τα δυνατά μας σημεία παραμένοντας στο Νησί και πάμε στην Σκωτία όπου έχουμε κρατήσει τον Άσσο της Ινβερνές κόντρα στη Χαρτς σε απόδοση 1.75. Για την Ολλανδία πιστεύουμε αρκετά το Χ2 της Γκόου Αχέντ Ίγκλς κόντρα στην Βαλβάικ σε απόδοση 2.04.

Ένα ακόμα δυνατό σημείο έρχεται από την Ιταλία. Η Κιέβο υποδέχεται τη Νάπολι και το 1Χ πληρώνει 2.05. Μόλις μία νίκη έχει στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της στην Κιέβο η Νάπολι, το 2-1 το 2010, ενώ ανεξαρτήτως του ποια από τις δύο ομάδες ήταν γηπεδούχος, στα τελευταία πέντε παιχνίδια είχαμε ισάριθμους «άσους» (τρεις η Κιέβο, δύο Νάπολι), χωρίς οι φιλοξενούμενοι σε κάθε περίπτωση να έχουν σκοράρει ούτε γκολ! Οι γηπεδούχοι έχουν ένα εξαιρετικό ρεκόρ καθώς μετρούν τρεις νίκες τις τελευταίες τρεις φορές που υποδέχθηκαν τη Νάπολι και μάλιστα όλες στο No Goal (2-0, 1-0, 2-0). Από την Αυστρία έρχεται ένα «ασιατικό» στοίχημα όπως ονομάζονται αυτού του είδους τα χάντικαπ. Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση Αούστρια Βιέννης – Βάκερ Ίνσμπουργκ κρατάμε το +1 Βάκερ σε απόδοση 2.20 που σημαίνει πως το στοίχημά μας επαληθεύεται αν οι φιλοξενούμενοι νικήσουν ή φέρουν ισοπαλία, ενώ σε περίπτωση που χάσουν με ένα γκολ μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Έτσι με αυτόν τον τρόπο αντί να επιλέξουμε το Χ2 επιλέγουμε το +1 παίρνοντας μία μεγαλύτερη απόδοση, αφού πιστεύουμε πως αν το ματς έρθει «Άσσος» αυτό θα γίνει με ένα γκολ διαφορά.

Στο US Open πέρασε και το χθεσινό σημείο με το over 3.5 sets στην αναμέτρηση Nieminen – Joao Sousa και μας έδωσε απόδοση 1.83. Σήμερα ο tipster μας έχει επιλέξει ένα δυνατό σημείο στην αναμέτρηση του Kukushkin με τον Φερέρ και είναι το +8.5 games του Kukushkin σε απόδοση 1.67. Συνεχίζουμε με το over 3.5 sets του Robredo – Daniel Evans σε απόδοση 1.83, ενώ τέλος κρατάμε και τη νίκη του Kohlschreiber κόντρα στον Inser σε απόδοση 3.40.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Formula 1 και Tennis. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για τις Mεταγραφές.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares