Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 23:29

Νίκη πρωτιάς για τις Νεάνιδες του Πανναξιακού

Με την Σοφία Βασιλάκη σε ρόλο κόουτς και τον Γιάννη Ρούσσο ως αρχηγό αποστολής οι Νεάνιδες του Πανναξιακού, χωρίς απουσίες αυτή τη φορά, πήραν μία σπουδαία νίκη με 0-3 σετ κόντρα στον Φοίνικα και έπιασαν την κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να πιάνουν υψηλή απόδοση ο Πανναξιακός, ήταν αυτός που φάνηκε περισσότερο συγκεντρωμένος, έχοντας ένα παιχνίδι χωρίς λάθη, πράγμα που τελικά του έδωσε και αυτή τη σπουδαία νίκη.

Πλέον η ομάδα της Νάξου ξεπέρασε το σοκ της σαββατιάτικης ήττας από το Νεώριο και σε ενδεχόμενα καλά αποτελέσματα κόντρα στους κύριου συνδιεκδικητές (Νεώριο και Φοίνικα) έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την κατάκτηση της πρωτιάς που θα της δώσει και τον τίτλο για τη σεζόν 2014-2015.

Τα σετ: 13-25, 16-25, 18-25.

Φοίνικας (Αλτουβάς): Τσάπαλα, Κοσιάντου, Ξαγοράη Β, Ξαγοράρη Κ., Ξαγοράρη Α., Γιάλογλου, Δελασούλα, Χαλβατζή, Ρούσσου Αικ., Ρούσου Α.,. Βαρθαλίτη, Μάκρη Κ., Μακρή Μ.

Πανναξιακός ΑΟΝ (Βασιλάκη): Γεροντή, Ζαζάνη, Παντελιά, Μαυρομμάτη, Κατσούλη, Ρώτα, Σορώκου, Πολίτη, Αναγνώστου, Βαλληνδρά, Ευαγγελίστα, Βασιλάκη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares