Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 22:44

Οι αφανείς ήρωες του Πανναξιακού ΑΟΝ

Ποιος είναι αυτός που δεν γνωρίζει ότι η κάθε ομάδα έχει και τους αφανείς ήρωες και ότι πίσω από κάθε επιτυχία υπάρχου άνθρωποι που δουλεύουν αθόρυβα, προσφέροντας πολλές φορές ουσιαστική βοήθεια στο σωματείο το οποίο πιστεύουν και υπηρετούν;

Με αφορμή της κλήρωσης του Κυπέλλου, όπου τον Πανναξιακό εκπροσώπησε η Κατερίνα Βασιλάκη (τράβηξε την Ανατόλια κόντρα στον ΑΟ Θήρας) δράττομε της ευκαιρίας να γράψω αυτές τις λίγες λέξεις γιατί καλύπτοντας το ρεπορτάζ της πιο επιτυχημένης τα τελευταία χρόνια ομάδας στο αιγαίο όπως είναι αυτή της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ διαπίστωσα ότι, εκτός της διοίκησης, υπάρχουν πίσω από την ομάδα άνθρωποι που πολλοί δεν γνωρίζουν για την προσφορά τους και πραγματικά αυτό από μόνο του αποτελεί ένα είδους αδικίας!

Ξέρω από τον χαρακτήρα που διαθέτουν ότι οι ίδιες –ος ότι θα κοκκινίσουν λίγο από ντροπή όταν διαβάσουν το δημοσίευμα αλλά πιστεύω ατράνταχτα ότι τους αξίζει να γραφτούν λίγες λέξεις γι αυτούς.

Πάμε λοιπόν με τις αδελφές Βασιλάκη (Κατερίνα, Σοφία, Κυριακή), που προσφέρουν τα μέγιστα και επί καθημερινής βάσεως στην ομάδα.

Η Κατερίνα, που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα, είναι κάτι σαν διεκπεραιώτρια για την ομάδα της Νάξου στην πρωτεύουσα και ο άνθρωπος που όταν χτυπήσει το τηλέφωνο θα τρέξει και θα εξυπηρετήσει σε ότι και αν είναι αυτό. Για την Σοφία δεν υπάρχουν λόγια… απλά είναι τα πάντα. Κάτι σα μπαλαντέρ ας πούμε. Ένας άνθρωπος που προσφέρει ποικιλοτρόπως και κατά πολλούς το κλειδί για το κράτημα των ισορροπιών στην ομάδα, αφού και λόγο φύλου είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύονται απόλυτα οι παίκτριες.

IOSIFIDISΌσο για την μικρότερη την Κυριακή, αν κάποιος έχει ενστάσεις για τα σώματα των αθλητριών θα πρέπει να της ρίξουν ευθύνες, καθώς ως επαγγελματίας Σεφ η ίδια είναι αυτή που φροντίζει για την καθημερινή σίτιση και το μενού των αθλητριών.

Μπάμπης Ιωσηφίδης (συνάδελφος)… ψυχή τε και σώματι ταγμένος στην ιδέα του Πανναξιακού ΑΟΝ και αυτός που έχει κατασκευάσει ενημερώνει ανελλιπώς ίσως το καλύτερο σάιτ ομάδας στην Α1 Γυναικών (paon.gr). Όσο για την παρουσία του στην εξέδρα αυτοί είναι πάντα έντονη, αλλά πάντα σε κόσμια επίπεδα.

Σίγουρα ίσως αδικώ κάποιους που σίγουρα θα μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Όμως αυτό δεν είναι εσκεμμένο γιατί ο Πανναξιακός ΑΟΝ μέρα με τη μέρα γίνετε ο σύλλογος που εκφράζει όλο και περισσότερους ανθρώπους στη Νάξο και πλέον έχει πολύ κόσμο που θέλει να δουλέψει ανιδιοτελώς για το καλό του.

TOTSIDOY VASILAKI

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares