×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015 21:08

Το ευχαριστώ και οι απονομές του διεθνούς τουρνουά [vid]

Η Μαρία Μπεμπέτσου – Τζαννίνη ευχαριστεί τον Πανναξιακό ΑΟΝ για την τιμή που της έκανε και στέλνει το δικό της μήνυμα στους αθλητές /τριες της Νάξου – To βίντεο από τις απονομές. Η Μαρία Μπεμπέτσου – Τζαννίνη ευχαριστεί τον Πανναξιακό ΑΟΝ για την τιμή που της έκανε και στέλνει το δικό της μήνυμα στους αθλητές /τριες της Νάξου – To βίντεο από τις απονομές.

Το είχαμε αναφέρει και πριν την περασμένη εβδομάδα όταν μιλήσαμε με την αγαπημένη γυμνάστρια όλων σχεδόν των κατοίκων του νησιού. Η κα Μαρία Μπεμπέτσου – Τζαννίνη, όσο σκληρή κι εάν έδειχνε την ώρα του μαθήματος, τόσο αγαπητή, πρόσχαρη, καταδεκτική μπορούσε να γίνει όταν τελείωνε το σχολείο.

Και το τριήμερο που μας πέρασε δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένας μικρός ύμνος προς μία πραγματική δασκάλα που είχε ως στόχο ζωής να μάθει τους μαθητές της να εκτιμούν μικρές αξίες της καθημερινότητας. Οι οποίες θα τους ήταν χρήσιμες στο υπόλοιπο της ζωής τους. Θέλετε ένα παράδειγμα; Μας το είπε στη διάρκεια της συνέντευξης που μας παραχώρησε στην «Κυκλαδική» το ανέφερε και στην συνέντευξή Τύπου η οποία έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «ο πλάγιος ίππος που υπήρχε στο σχολείο, το μοναδικό όργανο που παρέλαβα όταν ανέλαβα την διδασκαλία της γυμναστικής δεν είχε άλλο στόχο από το να μάθει στον μαθητή πώς να υπερπηδά τα εμπόδια που θα βρει στη ζωή του. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται σωστή προετοιμασία και κυρίως επιμονή, υπομονή και συγκέντρωση. Μόνο έτσι μπορεί κανείς να πετύχει τους στόχους που βάζει»…

Φιλιά

Περί Μπεμπέτσου – Τζαννίνη λοιπόν και η Νάξος κινήθηκε τόσο εντός όσο κι εκτός ΔΑΚ στο ρυθμό της. Και έχουμε την αίσθηση ότι βλέποντάς την το μεσημέρι της Κυριακής αρχικά να παρακολουθεί τους αγώνες και δη το ντέρμπι κορυφής του τουρνουά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανναξιακό και στη συνέχεια την ώρα της βράβευσης, έμοιαζε να απολαμβάνει κάθε στιγμή. Μεγάλη, όπως αυτή όταν ο κ. Βαφείας (σ.σ. εκ των μαθητών της και μάλιστα καλών) της παρέδωσε τη σχετική πλακέτα, μεγάλη όπως όταν ήρθαν κοντά της πρώην μαθητές και συνάδελφοί της καθηγητές ζητώντας μία αναμνηστική φωτογραφία, αλλά και μικρές όταν οι αθλήτριες του Ολυμπιακού και του Πανναξιακού μη γνωρίζοντας ουσιαστικά τι εστί «Μαρία Μπεμπέτσου – Τζαννίνη» της ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Και δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν. Έμοιαζε να έχει γεννηθεί εκ νέου. Να έχει κάνει ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο και να φοράει τη λευκή της φόρμα και ως «αγριόδεντρο» με τη μπάλα βόλεϊ στο χέρι να ζητάει από τις μαθήτριες – τες της να εκτελούν με ακρίβεια τις εντολές της. Όχι, αυτή τη φορά χαστούκια δεν είχε. Μόνο φιλιά σε όλους και όλες. Ο μοναδικός τυχερός της παρέας, ο πρόεδρος του Πανναξιακού ΑΟΝ, Σταμάτης Καπίρης, ο οποίος έχει να λέει «εγώ χαστούκι δεν έφαγα», όμως ακόμη και χωρίς …χαστούκια η κα Μπεμπέτσου – Τζαννίνη, είχε τον τρόπο της να σε βάλει στη θέση σου…

Μήνυμα

Ξεκινώντας όμως ανάποδα να παραθέσουμε την ανοιχτή επιστολή, το δικό της «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που βρέθηκαν κοντά της αυτές τις ημέρες… Και δεν αναφερόμαστε στις κόρες και τις εγγονές της αλλά σε όλους τους απλούς Ναξιώτες και βέβαια στον Πανναξιακό ΑΟΝ που ξεκίνησε με εντυπωσιακή προσπάθεια να τιμήσει όλους εκείνους τους άοκνους εργάτες του αθλητισμού, οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βοήθησαν ώστε η Νάξος να φτάσει ψηλά και σήμερα να έχει δύο ομάδες σε εθνικό επίπεδο. Τόσο το βόλεϊ γυναικών όσο και το μπάσκετ ανδρών… Τι αναφέρει στην επιστολή της η αγαπημένη μας καθηγήτρια;

«Νιώθω βαθειά συγκίνηση για όλα όσα γίνονται προς τιμή μου. Σήμερα που όλα είναι ψυχρά, αδιάφορα, χωρίς ευγένεια και ανθρωπισμό, βρέθηκαν νέοι αθλητές ν’ αγαπούν, να αναγνωρίζουν και να εκτιμούν τη δασκάλα τους.

Αλήθεια, συγκλονίζομαι και πετώ στα ύψη, όπως η μπάλα του βόλεϋ για την αγάπη και τη συμπεριφορά σας.

Σας έδωσα την ψυχή μου, αγωνιζόμενη με αγάπη και ενδιαφέρον να σας μάθω όσα ήξερα, να σας κάνω αθλητές, πρώτους στις Κυκλάδες.

Το πέτυχα! Πέτυχα όμως και κάτι άλλο, πιο βαθύ και πιο μεγάλο, να σας κάμω ανθρώπους.

Αυτό είναι το δύσκολο, μα και το πιο σπουδαίο, αυτό που επιτυγχάνεται ευκολότερα μέσω του αθλητισμού.

Ευχαριστώ, γιατί δώσατε σήμερα δύναμη στην αδυναμία των τόσων χρόνων μου, δύναμη στην αδυναμία της ηλικίας μου. Με κάνατε να γυρίσω με τη φόρμα μου, το κέφι μου, πίσω στο Γυμναστήριο, να τρέχω, να φωνάζω, να δίνω εντολές και να εκτελούνται αμέσως, να πετώ μπάλες, ακόμα και να μαλώνω, να μαλώνω από ενδιαφέρον να γίνεται αθλητές, ξεχωριστοί, πρώτοι στις Κυκλάδες.

Γίνατε αθλητές και σήμερα σας καμαρώνω, σας καμαρώνουν όλοι.

Τώρα συνέρχομαι και το μόνο που μπορώ να σας δώσω είναι ευχές, εγκάρδιες ευχές για επιτυχίες, διακρίσεις και προπάντων υγεία και ευτυχία σε σας και στις οικογένειες σας».

Διεθνές τουρνουά βόλεϊ "Μαρία Μπεμπέτσου - Τζαννίνη"

Αποτελέσματα – Βαθμολογία

Α μέρα τουρνουά

Ολυμπιακός – Μαρίτσα     3 -1

Τα σετ: 25 - 17, 25 - 17, 20 - 25, 25 - 9

Πανναξιακός – Αρης         3 – 1

Τα σετ: 25 - 15, 25 - 14, 18 - 25, 25 - 13

Β’ μέρα τουρνουά

Ολυμπιακός – Αρης 3 - 0

Τα σετ: 25 - 19, 25 - 21, 25 - 14

Πανναξιακός – Μαρίτσα     3 -1

Τα σετ: 25 - 21, 26 - 28, 25 - 20, 25 - 15

Γ μέρα τουρνουά

Μαρίτσα – Αρης     3 – 1

Τα σετ: 25 – 23, 25-13, 19 – 25, 25-19

Ολυμπιακός – Πανναξιακός         3 – 0

Τα σετ: 25 - 16, 25 - 16, 25 – 14

Η Βαθμολογία

Ομάδα         Βαθ Αγ     Σετ

1. Ολυμπιακός       6        3       9 – 1

-------------------------------------------------

2. Πανναξιακός       4       3       6 – 5

3. Μαρίτσα   2       3       5 – 7

4. Αρης       0       3       2 - 9

Εφημερίδα Κυκλαδική

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares