Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 22:38

Και τώρα Θέτιδα...

Ο ΑΟ Θήρας, μετά το Ευρωπαϊκό παιχνίδι επιστρέφει στο Ελληνικό πρωτάθλημα και υποδέχεται τη Θέτιδα στο κλειστό ΔΑΠΠΟΑ, θέλοντας να κλείσει στην έδρα του με θετικό τρόπο τον πρώτο γύρο απέναντι στη μαχητική ομάδα της Βούλας.

19:00 ΑΟ Θήρας - ΑΣΠ Θέτις (Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ) 

Η ομάδα της Σαντορίνης προέρχεται από την ευρωπαϊκή της... έξοδο μεσοβδόμαδα στο Ισραήλ και ο τεχνικός του ΑΟΘ, Απόστολος Οικονόμου συνέστησε προσοχή σημειώνοντας: «Η Θέτιδα θεωρώ ότι με τις προσθήκες που έκανε είναι η πιο βελτιωμένη ομάδα του πρωταθλήματος και η θέση που έχει δεν την αντιπροσωπεύει . Γι’ αυτό εμείς αν θέλουμε να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα , επιβάλλοντας το ρυθμό μας , διαχειριζόμενοι παράλληλα την κούραση που κουβαλάμε απο το ταξίδι και τον αγώνα στο Ισραήλ».

Η ομάδα της Θέτιδας χωρίς απουσίες αναμένεται αεροπορικώς το πρωϊ του Σαββάτου στη Σαντορίνη, με την προπονήτρια Αγγελική Γεωργοπούλου να δηλώνει: «Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Σίγορυα παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα αλλά εμείς πάμε με στόχο να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares