Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012 00:02

ΑΣΕ Νεωρίου-Α.Ο Θήρας: Ομάδα για «φίλημα» οι Σαντορινιές.

ASE NEORIOY-AO THIRAS

Επίδειξη δύναμης έκανε ο ΑΟ Θήρας απέναντι στην νεανική ομάδα της ΑΣΕ Νεωρίου, την οποία νίκησε εύκολα μέσα στην Σύρο με 3-0 σετ.

Οι Σαντορινιές, έχοντας κορυφαίες τις Μεμετζή, Παπαδοπούλου και Κακριδώνη, έπαιξαν κατά διαστήματα σπουδαίο βόλεϊ, αφήνοντας την εντύπωση μιας πολύ δυνατής ομάδας, που είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει. Θετικές εντυπώσεις μας άφησε το γεγονός ότι η νεοσύστατη ομάδα της Θήρας, στην επίσημη 1η της ταξίδεψε στο νησί της Σύρου, συνοδευόμενη από όλο σχεδόν το Δ.Σ. Το γεγονός αυτό από μόνο του καταδεικνύει την αγάπη και το μεράκι, που υπάρχει από όλους για κάτι καλό.

Από την άλλη πλευρά η γηπεδούχα ομάδα του Νεωρίου, αποτελούμενη από νεαρές αθλήτριες κατά κύριο λόγο, έδειξε ότι διαθέτει πολύ ταλέντο , το οποίο ύστερα από σκληρή δουλειά μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα πρότυπο, που θα στηρίζετε σε δικά της παιδιά. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι, η Συριανή ομάδα διαθέτει ακαδημία βόλεϊ, με πάνω από 70 παιδιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΟ Θήρας , ουσιαστικά δεν απειλήθηκε από το Νεώριο και κέρδισε με 3-0 σετ (8-25, 14-25, 17-25).

ΑΣΕ Νεωρίου: Σταυροπούλου, Πατσέα, Μεργιά, Αλτουβά, Καραηλία Μ., Βασάλου, Πούλου, Ρηγούτσος, Κουμπαράκη, Καραηλία Τ., Κάτρη, παρασκευοπούλου.

ΑΟ Θήρας: Μεμετζή, Σερασκερη, καρκιδώνη, Φύτρου, Παπαδοπούλου, Ζαχαροπούλου, Συνολάκη Ρ., Μέντα, Συνολάκη Ε.

Διαιτητές: Kαλπακίδου, Τσινός.


Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares