Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 23:31

Ενισχυμένες οι γυναίκες του ΑΜΣ Φιλωτίου

Ο ΑΜΣ Φιλωτίου προσπαθεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα πρωταθλήματα που συμμετέχει ανεξαρτήτου ηλικίας ή φύλου. Και η νέα διοίκηση παλεύει για να πετύχει αυτό το στόχο. Κάτι που φάνηκε στο ποδόσφαιρο με την απόκτηση έμπειρων αθλητών, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν την εμπειρία τους στους νεώτερους παίκτες, ενώ στο πάγκο οι προπονητές είναι νέοι και με τρομερή διάθεση να προσφέρουν γνώση στους αθλητές που έχουν στα χέρια τους.

Την ίδια συνταγή όπως όλα δείχνουν ακολουθείται όχι μόνο στο στίβο αλλά και στα τμήματα βόλεϊ είτε μιλάμε για τις υποδομές, είτε για τις κορασίδες είτε για τις γυναίκες. Μάλιστα, υπάρχει και μία ιδιαίτερη συνεργασία με τον Πανναξιακό στο συγκεκριμένο τμήμα με την παρουσία του Γιάννη Φραγκίσκου στην άκρη του πάγκου για το Φιλώτι αλλά και την απόκτηση αθλητριών που έχουν περάσει από τον Πανναξιακό. Και αυτή η συνεργασία αναμένεται να θετικά αποτελέσματα και για τις δύο ομάδες καθώς θα δίνεται διέξοδος όσον αφορά την αγωνιστική δράση των αθλητριών.

Διασκέδαση

Σήμερα το μεσημέρι, τα κορίτσια του Φιλωτίου θα πατήσουν για πρώτη φορά στο παρκέ για την πρώτη τους προπόνηση και ενώ το βράδυ της Δευτέρας είχαν μία άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση με το προπονητικό τιμ παρουσία και μελών της διοίκησης ώστε να τεθούν οι βάσεις συνεργασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μία σεζόν που εκ των πραγμάτων είναι περίεργη καθώς το γυναικείο πρωτάθλημα μετά την άνοδο και του ΑΟ Θήρας ουσιαστικά έχει μόλις πέντε ομάδες (δύο από τη Σύρο, μία από τη Τήνο, μία από τη Σαντορίνη) μαζί με το Φιλώτι κάτι που σημαίνει έλλειψη αγώνων και μειωμένο ενδιαφέρον. Αντίθετα, τα τμήματα των Κορασίδων παραμένουν ανταγωνιστικά και εκεί θα τεθεί το μεγάλο στοίχημα και για την ομάδα της ορεινής Νάξου. Κατά πόσο θα μπορέσει να βγάλει άμεσα νέα παιδιά που θα είναι σε θέσει να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη ομάδα. Ο Γιάννης Φραγκίσκος λίγο πριν ξεκινήσει την προετοιμασία με το Φιλώτι (αποτελεί μέλος του προπονητικού τιμ του Πανναξιακού όσον αφορά τα τμήματα υποδομής, άρα είναι σε δράση αυτές τις ημέρες δίνοντας το παρών και στις προπονήσεις της γυναικείας ομάδας) αναφερόμενος στους στόχους της νέας χρονιάς τόνισε «η προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα μέσα από το κράμα συνεργασίας έμπειρων και νέων αθλητριών που θα απολαμβάνει το σωστό βόλεϊ. Που θα έχει όρεξη για δουλειά, κέφι για ατομική βελτίωση ώστε παιχνίδι με παιχνίδι η εικόνα που θα παρουσιάζουμε στους φίλους του βόλεϊ να είναι η καλύτερη δυνατή. Άλλωστε μόνο μέσα από τη σωστή και οργανωμένη προσπάθεια θα υπάρξει η βελτίωση που τόσο αναζητούμε όλοι».

Διαφορές

Υπάρχει όμως και ένα μικρό πρόβλημα. «Το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς στο κλειστό γυμναστήριο δεν υπάρχουν ώρες για προπόνηση. Στο ρόστερ της ομάδας αυτή τη στιγμή έχουμε τουλάχιστον 20 κορίτσια που όμως είναι τα περισσότερα σε διαφορετικά επίπεδα, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να δημιουργήσουμε γκρουπ περίπου ίσης δυναμικότητας για να τεθούν οι βάσεις για σωστή προετοιμασία. Και ευελπιστώ ότι σε έναν μήνα περίπου θα είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας. Βέβαια το βασικό μειονέκτημα είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πόσες τελικά ομάδες θα κατέβουν όσον αφορά τις γυναίκες, αλλά αυτά είναι κάτι που όλοι τα αντιμετωπίζουν σε Νομούς όπως οι Κυκλάδες όπου τα προβλήματα του αθλητισμού είναι τεράστια».

Ποιες είναι οι αθλήτριες που αποτελούν το ρόστερ της ομάδας και αναμένεται σήμερα να δώσουν το παρών στην 1η προπόνηση; Μιλάμε για τις τέσσερις κοπέλες που ήρθαν με μεταγραφή ή αποκτήθηκαν ως ελεύθερες και θα φορέσουν για πρώτη φορά τη φανέλα του Φιλωτίου: Ευδοκία Κατσάνη (Ελεύθερη, κεντρική), Δήμητρα Τόλογλου (ελεύθερη, ακραία), Κωνσταντίνα Πέρρου (Ακραία, Πανναξιακός) και Κατερίνα Χωριανοπούλου (πασαδόρος, Πανναξιακός). Ακολουθούν οι μικρές : Κατερίνα Βλασσερού (17 ετών), Ιουλιανή Μανιού (15 ετών), Πολυξένη Μπαμπούνη (18 ετών), Κωνσταντίνα Κοβάρσκα (18 ετών), Μαρία Βασιλάκη (16 ετών), Χάιδω Τσακωνιάτη (17 ετών), Σοφία Βασιλάκη (15 ετών), Διονυσία Μπαμπούνη (16 ετών), Σταματίκη Σαλτερή (17 ετών), Ειρήνη Ψαρρά (17 ετών), Κυριακή Ψαρρά (17 ετών), Μαρία Μουστάκη (19 ετών), Σταματίκη Δημητροκάλλη (18 ετών) και οι πλέον έμπειρες: Κυριακή Μανιού (23 ετών), Στυλιανή Καβαλάρη, Μαριάνθη Μυστακίδου, Σουζάνα Ρίτσι και Σοφία Χάλκου.

KATSANI

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares