Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 18:16

ΕΙΔΟΘΕΑ 2016 από τον ΝΟ Σύρου

Παρουσίαση του ταξιδιού ιστιοναυτικής εκπαίδευσης "ΕΙΔΟΘΕΑ 2016"   στο εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου Παρουσίαση του ταξιδιού ιστιοναυτικής εκπαίδευσης "ΕΙΔΟΘΕΑ 2016" στο εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου σε συνεργασία με τον κύριο Δημήτριο Κοκκίνη - πρόεδρο Δ.Σ.  της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. “ΠΡΩΤΕΥΣ” ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, θα παρουσιάσει το ταξίδι του προγράμματος ΕΙΔΟΘΕΑ 2016 στο εντευκτήριο του Ομίλου μας το

 Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:30.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Κοιν.Σ.Επ. «ΠΡΩΤΕΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» συνεχίζει το έργο της, και εντάσσει στο στόλο των συνεργαζόμενων ιστιοφόρων της το, επίσης, Νορβηγικό Εκπαιδευτικό Ιστιοφόρο «CHRISTIAN RADICH». Μαζί, οργάνωσαν το Πρόγραμμα Υποτροφιών Ιστιοναυτικής Εκπαίδευσης «ΕΙΔΟΘΕΑ 2016».

Το φετινό πρόγραμμα προσέφερε την ευκαιρία σε εφτά (7) μαθητές λυκείου να συμμετάσχουν σε ένα ταξίδι ιστιοναυτικής εκπαίδευσης, από την Αμβέρσα (Βέλγιο) μέχρι το Καντίζ (Ισπανία), με ενδιάμεση στάση στη Λισσαβώνα (Πορτογαλία), διάρκειας 21 ημερών.

Κατά την διάρκεια του φετινού ταξιδιού, οι συμμετέχοντες, έλαβαν μέρος σε 2 σκέλη του διεθνούς αγώνα μεγάλων ιστιοφόρων και κάλυψαν απόσταση 1.530 Ναυτικών Μιλίων. Στο πρώτο σκέλος του αγώνα, το «CHRISTIAN RADICH» πήρε την 4η θέση, και στο δεύτερο σκέλος πήρε την 2ηθέση, και παράλληλα και το βραβείο για το πιο πολυεθνικό πλήρωμα, που αποτελούταν από 18 εθνικότητες.

Το  πρόγραμμα «ΕΙΔΟΘΕΑ 2016» είναι μια εξομοίωση της πορείας της ζωής ενός ναυτικού, από την αναζήτηση εργασίας μέχρι τον επαναπατρισμό του, δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους και νέες, να ταξιδέψουν, και να εργαστούν σε ένα εκπαιδευτικό ιστιοφόρο. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού οι εκπαιδευόμενοι-υπότροφοι παίρνουν μέρος σε βάρδιες και εργασίες στο πλοίο σαν ενεργό πλήρωμα, έρχονται σε επαφή με την παραδοσιακή ναυτική τέχνη και αναπτύσσουν διαπροσωπικές σχέσεις.

Οι εκπαιδευόμενοι-υπότροφοι της «ΕΙΔΟΘΕΑ 2016» ήταν οι:

1. Νικόλαος Καραουλάνης (15 ετών), Χώρα – Άνδρος

2. Αντώνιος Γαρύφαλλος (16 ετών), Μένητες – Άνδρος

3. Γεώργιος Ευτύχιος Φρέρης (17 ετών), Πάγος – Σύρος

4. Γεώργιος Μιχάλοβιτς (17 ετών), Ερμούπολη – Σύρος

5. Παντελεήμων Ρούσσος (16 ετών), Ερμούπολη – Σύρος

6. Φώτης Γιαννόπουλος (18 ετών), Ίος

7. Νεκτάριος Αθανασίου (15 ετών), Βούλα – Αττικής

Σας περιμένουμε  να μοιραστούμε κάποιες από τις πρωτόγνωρες και ξεχωριστές εμπειρίες των τολμηρών Συριανών υποτρόφων  μας, ώστε να γνωρίσετε το πρόγραμμα  προκειμένου να δοθεί ευκαιρία και σε άλλους νέους και νέες να ενταχθούν στα ταξίδια αυτά και να προετοιμαστούν να ζήσουν μια μοναδικά μεταβαλλόμενη εμπειρία ζωής!

Screenshot_20161122-151053.jpg

lovely_ss_christian_radich_by_kmkerek-d4y3g96.jpg

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares