Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 14:05

Δυνατό τεστ για τους 15 ιστιοπλόους του ΝΟΣ στη Πάρο

Μια ακόμη αποστολή του τμήματος Ιστιοπλοίας του Ν.Ο.Σύρου, ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή 4/6. Το τμήμα συμμετείχε για μία ακόμη φορά με μια πολυπληθή ομάδα (15 αθλητές), στο διασυλλογικό αγώνα "Δημ. Βρακάς" που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ν.Ο.Πάρου προς τιμήν του πρώτου Προέδρου του.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 70 αθλητές στις κατηγορίες Optimist και Laser Std, από πέντε Ναυτικούς Ομίλους (Ν.Ο.Καλαμακίου, Ν.Ο.Παλαιού Φαλήρου, Ν.Ο.Πάρου, Ν.Ο.Αντιπάρου και Ν.Ο.Σύρου).
Και τις δύο ημέρες των αγώνων οι ασθενείς άνεμοι με τις συνεχείς αλλαγές διευθύνσεως, δυσκόλεψαν πάρα πολύ την Επιτροπή Αγώνων αλλά και τους αθλητές. Χαρακτηριστικό των συνθηκών είναι ότι στην κατηγορία των Optimist δόθηκαν δεκατέσσερεις (14) εκκινήσεις από τις οποίες ακυρώθηκαν λόγω αστάθειας του ανέμου, οι επτά (7).
Τελικά με την επιμονή και υπομονή όλων τις δύο ημέρες των αγώνων ολοκληρώθηκαν επτά (7) ιστιοδρομίες για τα Optmist και έξι (6) στα Laser Std.
Τα αποτελέσματα τις ομάδας μας, στην οποία συμμετείχαν για πρώτη φορά τρεις νέοι μικροί αθλητές, κρίνονται ικανοποιητικά αφού στην ουσία ο αγώνας αποτελούσε μια δυνατή προπόνηση για όλους. Στην κατηγορία των Laser Std masters ο αθλητής μας Σταμάτης Καραβιώτης κατέκτησε τη 2η θέση.
Ο Ν.Ο.Σύρου ευχαριστεί θερμά τη Sea Jets και Hellenic Seaways και ιδιαίτερα του κεντρικούς πράκτορες στη Σύρο, κ. Κ. Γαβιώτη και τους κ.κ. Ν. Βασιλικό και Π. Βασιλικό, με την παρέμβαση των οποίων χορηγήθηκε έκπτωση στα εισιτήρια των πλοίων.
Επίσης ευχαριστούμε τα μέλη του Δ.Σ του Ν.Ο.Πάρου για τις όλες τις διευκολύνσεις που παρείχαν στην ομάδα μας.
Τέλος, εκφράζουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες μας στους γονείς των αθλητών του τμήματος, χωρίς την οικονομική συμβολή των οποίων δεν είναι δυνατή η συμμετοχή του τμηματος σε καμία διοργάνωση καθώς και στην κα Ιωάννα Βακονδίου η οποία προσφέρει αφιλοκερδώς τη βοήθειά της (και το ιδιωτικό της αυτοκίνητο), σχεδόν σε όλες τις αποστολές και τις προπονήσεις του τμήματος Ιστιοπλοίας. 

ΝΟ Σύρου

18902894_10209360278950738_1433251535_n.jpg

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares