Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 19:25

Μεϊμάρογλου: Έχουμε επίπεδο... χτυπάμε την πρώτη θέση

Τις τελευταίες ημέρες ο Ανδριακός μονοπωλεί, όσο αφορά την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του, πράγμα που έχει περάσει τα σύνορα της Άνδρου και είναι πλέον εμφανέστατο σε όλους που παρακολουθούν ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες και όχι μόνο.

Ήταν η κοπή της πίτας την προηγούμενη εβδομάδα και ακολούθησε η έκπληξη του Στέφανου Μεϊμάρογλου, ο οποίος με την συμπλήρωση 100 προπονήσεων έκανε ένα «μίνι πάρτι» με τους παίκτες του.Μεϊμάρογλου Καλογεράς

Πλέον στην Άνδρο όλοι περιμένουν την πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης, όπου ο Ανδριακός καλείται να αυξήσει το μπόνους των τριών (3) βαθμών, κόντρα στον επίσης πρώτο στη β΄ζώνη ΑΜΣ Φιλωτίου.

Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά, όπως και η ενίσχυση της ομάδας της Άνδρου και εμείς βρήκαμε τον «αρχιμάστορα» της επιτυχίας Στέφανο Μεϊμάρογλου και ζητήσαμε τη γνώμη του για την Β΄φάση, όπως και την πρόβλεψη του σχετικά με τα φαβορί της κατάκτησης του πρωταθλήματος:

Αναφορικά με τη δικιά του ομάδα και την συμμετοχή της στα playoutο κ. Μεϊμάρογλου έθεσε ως στόχο την πρωτιά, κάνοντας παράλληλα μία αναδρομή στα όσα έχει πετύχει ο Ανδριακός:

«Παρότι τερματίσαμε επάξια στην 3η θέση του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Κυκλάδων, εντούτοις, αδίκως, και ατυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι να μετάσχουμε στο νέο Πρωτάθλημα διάρκειας δέκα αγωνιστικών, για το Πρωτάθλημα Πλέϊ Αουτ, της Α΄ Κατηγορίας Κυκλάδων 2015 - 2016. Στο νέο Πρωτάθλημα αυτό λοιπόν, μετάσχουν ώς γνωστών, έξι συνολικά συγκροτήματα, καθόλα ιστορικά και ισχυρά. Σε αυτήν λοιπόν την νέα πρόκληση που έχουμε μπροστά μας, προσωπικά έχω MEIMAROGLOU PAIKTES PLOIOοριοθετήσει πολύ υψηλά τους στόχους μας, οι οποίοι δεν είναι απλά, η παραμονή μας στην Α΄ Κατηγορίας, αλλά η Κατάκτηση του Πρωταθλήματος, δηλαδή η κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ξέρω ότι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας αυτός ο στόχος μας, όμως, μόνον με την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή σε αυτό το οικείο πρωτάθλημα θα είμαι ευχαριστημένος. Ο Ανδριακός πλέον, είναι ένα αξιόμαχο ποδοσφαιρικό συγκρότημα, που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Και το έχουμε αποδείξει αυτό, εδώ και επτά μήνες που είμαι στην τεχνική ηγεσία του Συλλόγου, σε κάθε αγώνα μας».

Όσο για τα φαβορί της κατάκτησης του πρωταθλήματος ο κ. Μεϊμάρογλου, έχρησε τους Πανθηραϊκό, Πανναξιακό και ΑΟ Μυκόνου, ως τους πιθανότερους «μνηστήρες» του τίτλου:

«Ολες, και οι έξι ομάδες που μετέχουν σε αυτό, έχουν άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο, πιθανότητες για την κατάκτηση της κορυφής, ωστόσο, με βάση τις μέχρι τώρα μεταγραφικές τους κινήσεις, αλλα και αγωνιστικές εμφανίσεις τους, θεωρώ ότι ο Πανθηραϊκός, ο Πανναξιακός, και ο Α.Ο. Μυκόνου, έχουν το προβάδισμα, είναι δηλαδή τα φαβορί. Ομως στο γήπεδο, που είναι και ο καθρέπτης, εκεί θα φανεί το ποιός τελικά θα επικρατήσει» . . .

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares