Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 00:55

Πρωταθλητές Κυκλάδων οι Παίδες του Περιστεριώνα Τήνου [pics]

Ο Περιστεριώνας Τήνου είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της καλαθοσφαίρισης στις Κυκλάδες στην κατηγορία των Παίδων για τη σεζόν 2023-24!

Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη επικράτησε με 56-34 του Α.Ο. Άνδρου στον τελικό του Final-4 που διεξήχθη στη Σαντορίνη και κατέκτησε πανάξια το τρόπαιο του πρωταθλητή, ούσα η μοναδική χωρίς ούτε μία ήττα σε ολόκληρη τη σεζόν.

Οι Τηνιακοί πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και έχτισαν μια μικρή διαφορά έξι πόντων στη λήξη της πρώτης περιόδου, την οποία διατηρούσαν έως τα μισά της δεύτερης. Σε εκείνο το σημείο μια αλληλουχία φάσεων με συνεχόμενα κλεψίματα από τη μεριά τους και λάθη από τον Α.Ο. Άνδρου, τους έδωσαν το δικαίωμα να βρεθούν μπροστά με διψήφια διαφορά την οποία διαχειρίστηκαν άψογα στη συνέχεια.

Η ομάδα του Α.Ο. Άνδρου προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μισό του αγώνα ωστόσο ήταν νευρική στην επίθεση χάνοντας αρκετά καλάθια που θα μπορούσαν να τη φέρουν πιο κοντά στο σκορ και να δώσουν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Το 26-45 με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στη λήξη της τρίτης περιόδου ήταν δύσκολο να ανατραπείς. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα και στην τελευταία περίοδο με τον τυπικά φιλοξενούμενο Περιστεριώνα να διατηρεί διαφορές που προσέγγιζαν ή και ξεπερνούσαν τους 20 πόντους έχοντας σε μεγάλη ημέρα τέσσερις του παίκτες (Κλαυδιανός, Ιωσήφ Φώσκολος, Πολυκανδρίτης και Παπαευθυμίου).

Το τελικό 34-56 βρήκε τα παιδιά του Περιστεριώνα να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο Α.Ο. Άνδρου μετά από μία πολύ αξιόλογη προσπάθεια έφτασε στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

 AAD9019

Α.Ο. Άνδρου – Περιστεριώνας Τήνου 34-56 (Δεκάλεπτα: 11-17, 6-13, 9-15, 8-11)

Α.Ο. Άνδρου (Κυριάκος Μουστάκας): Σπυρόπουλος 4, Χέλμης 2, Λουκίσας, Πάπα 8, Τσιάκας 6, Σιλίαι, Μωράκης Δ (Γ) 2, Μωράκης Δ. (Η) , Οσεκού, Γιγίνης 5 (1), Κάγιο 5, Μεμούσι 2.

Περιστεριώνας Τήνου (Αντώνης Βιδάλης): Κλαυδιανός 13, Οικονόμου, Μιχαήλ, Βλαστός, Γελαδάρης, Βαρσάμης, Φώσκολος Μ., Χαρικιόπουλος, Φώσκολος Ι. 14, Πολυκανδρίτης 15 (1), Παπαευθυμίου 14 (2), Αναγνωστόπουλος, Νιώρας.

ANDROS PERISTERIONAS PAIDES TELIKOS 234

MVP ο Αλέξανδρος Πολυκανδρίτης!

Ο Αλέξανδρος Πολυκανδρίτης του Περιστεριώνα Τήνου ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Final-4 από τους προπονητές των ομάδων, ενώ η κορυφαία πεντάδα αποτελείται από τους: Αλέξανδρος Πολυκανδρίτης (Περιστεριώνας Τήνου), Διονύσης Κλαυδιανός (Περιστεριώνας Τήνου), Κλαούντιο Πάπα (Α.Ο. Άνδρου), Κωνσταντίνος Ρούσσος (Μαρπησσαϊκός Πάρου), Κίμων Φλέσσας (Α.Ε. Σαντορίνης). Ως κορυφαίος σκόρερ των νικητών βραβεύτηκε ο Ιωσήφ Φώσκολος που πέτυχε 35 πόντους σε δύο αγώνες.

ANDROS PERISTERIONAS PAIDES TELIKOS 124

Το φωτογραφικό άλμπυμ του τελικού 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Σάββατο 13 Απριλίου 2024

 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares