Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 19:55

Γούρικη η 13η Απριλίου για το παιδικό τμήμα του Περιστεριώνα Τήνου

Πρωταθλητής Κυκλάδων στην κατηγορία παίδων αναδείχθηκε για έβδομη φορά στην ιστορία του ο ΠεριστεριώναςΜάλιστα, η ομάδα της Τήνου έκανε το back to back, αφού και την περυσινή αγωνιστική σεζόν κατέκτησε τον τίτλο στο Final Four που διεξήχθη στο νησί της Μεγαλόχαρης.

Δεν είναι, όμως, μόνο το γεγονός πως οι νεαροί αθλητές του Αντώνη Βιδάλη έφτασαν στην κορυφή του κυκλαδίτικου μπάσκετ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αλλά ένα ακόμη που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις της ιστορίας. Ανοίγοντας το χρονοντούλαπο της ιστορίας θα δούμε πως ο Περιστεριώνας σήκωσε την κούπα της τρέχουσας σεζόν στις 13 Απριλίου, μία ημερομηνία μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως γούρικη για τον τηνιακό σύλλογο!

peristerionas istoriko (3)

Κι αυτό διότι την ίδια ημερομηνία, αλλά πέντε χρόνια πιο πριν, ο Περιστεριώνας είχε αναδειχθεί ξανά πρωταθλητής της ΕΣΚ Κυκλάδων 43 ναυτικά μίλια βορειότερα από την Σαντορίνη που διεξήχθη η τελική φάση φέτος… Συγκεκριμένα, ήταν 13 Απριλίου του 2019 οι τηνιακοί συμμετέχοντας στο Final Four της Πάρου είχαν σηκώσει την κούπα στον ουρανό του κλειστού γυμναστηρίου της Μάρπησσας νικώντας στον μεγάλο τελικό τον οικοδεσπότη ΑΟ Πάρου με σκορ 65-48, ενώ στον ημιτελικό είχαν επικρατήσει του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” με σκορ 47-38.

peristerionas istoriko (4)

Ακόμη μία ημερομηνία… σταθμός για τον Περιστεριώνα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η 6η Απριλίου, καθώς την συγκεκριμένη ημέρα το κυκλαδίτικο σωματείο έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα! Την σεζόν 2018-19, στο Final Four της Τήνου οι έφηβοι του Αντώνη Βιδάλη είχαν κερδίσει στον μεγάλο τελικό την ΑΕ Σαντορίνης με σκορ 62-55, ενώ την ίδια χρονική περίοδο το αντίστοιχο τμήμα των κορασίδων του Παναγιώτη Σιώτη είχαν επικρατήσει της ΑΕ Σαντορίνης με σκορ 37-25 στο νησί του ηφαιστείου… Δεν ξέρουμε, αν είναι τυχαίες οι συμπτώσεις, φαίνεται πως η μπασκετική μοίρα τελικά παίζει τα δικά της παιχνίδια!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares