Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2016 13:56

Επιτυχημένο 3on3 και «Πάθος» για Μπάσκετ στην Ίο [pics]

Το τουρνουά 3Χ3 στην Ίο έλαβε τέλος. Εννιά ομάδες τριάντα πέντε αθλητές πρόσφεραν άφθονο θέαμα παρόλο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν (δυνατός αέρας) στους φιλάθλους του νησιού που τίμησαν με την παρουσία τους το αθλητικό αυτό διήμερο.

Παιδιά ηλικίας 14 ετών μέχρι και ενήλικες 45 ετών πήραν μέρος προσπαθώντας για την κατάκτηση του κυπέλλου ή ενός τουλάχιστον μεταλλίου μπαίνοντας στον τελικό κάτι που τελικά κατάφεραν οι πιο έμπειροι (Μπατσάλης – Μπλιμές – Δαμβακάρης).

Σε ένα δύσκολο τελικό διάρκειας 40 λεπτών περίπου τα «Κουρέλια» του Γιάννη Μπατσάλη επικράτησαν των «Σφυριών» με 16-12 και πήραν το τρόπαιο.

Σημαντικό ρόλο σε όλο το τουρνουά έπαιξε η παρουσία του Δημοσθένη Ιμαριάγμπ που από τη θέση του διαιτητή με περίσα υπομονή εξηγούσε όλα τα σφυρίγματα και τα λάθη των παιχτών δείχνοντας πολλά πράγματα πάνω στο χώρο του μπάσκετ που στους περισσότερους ήταν άγνωστα.

Ελπίζουμε στην καθιέρωση του τουρνουά για τα επόμενα χρόνια με στόχο τη συμμετοχή σωματείων και από άλλα νησιά.

Επόμενος στόχος κάποιο φιλικό παιχνίδι με ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων σε σύντομο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να παραμείνει ζεστό το ενδιαφέρον των Αθλητών και των φιλάθλων του νησιού σε ένα άθλημα το οποίο φαίνεται να έχει μέλλον στα επόμενα χρόνια στο Κυκλαδικό Πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares