Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 00:00

Πανναξιακός ΑΟΝ (μπάσκετ): αρχίζει το ... όνειρο

Μπορεί να μην είχε την αίγλη της προηγούμενης χρονιάς – πρώτη στη Γ’ Εθνική – αλλά σημασία έχει το ξεκίνημα. Κι αυτό έγινε.

Οι αθλητές του τμήματος μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΝ πιστοί στο ραντεβού τους το απόγευμα της Δευτέρας (05/09, 17:00) ήταν στο ΔΑΚ Νάξου, φόρεσαν τα προπονητικά τους και στο …παρκέ. Εκεί τους περίμενε ο Τάσος Βάβουλας. Ο νέος παλιός προπονητής της ομάδας. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το σύνολο σχεδόν των αθλητών που ήταν σήμερα στο παρκέ είναι δικά του παιδιά και πέρυσι στη παρθενική σεζόν της ομάδας στη Γ’ Εθνική, ο Βάβουλας ήταν βοηθός του Δημήτρη Δαμιανίδη.

Φέτος έχει τον πλήρη έλεγχο. Και προπονητής και μάνατζερ και πατέρας και όλα για την ομάδα. Κι αυτό γιατί όπως και οι …παλιοί (Μάκαρης, Μυλωνάς, Πολίτης, Καλαβρός, Ανεβλαβής) δεν θέλουν το όνειρο να χαθεί. Και ρίχνονται στη μάχη. Στη πρεμιέρα έβλεπες πολλά αμούστακα παιδιά. Από τις ακαδημίες, οι περισσότεροι έφηβοι που έχουν διάθεση να …πεθάνουν στο παρκέ αρκεί η ομάδα της Νάξου να κερδίσει. Κι άλλωστε η φιλοσοφία του Βάβουλα ήταν πάντα «σκάμε τον αντίπαλο στην αμυντική πίεση και τρέχουμε». Οπότε αυτό θα περιμένουμε λίγο πολύ και φέτος…

Πολύ τρέξιμο από μία ομάδα που στην πρώτη της εικόνα έδειξε …κοντή. Όμως, αυτό είναι κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεπεραστεί. Και θα …ψηλώσει. Δεν ξέρουμε πόσο, αλλά αρκετά.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που έδωσαν το παρών ήταν δύο παιδιά υπό δοκιμή ενώ ένας τρίτος απλά ήταν ..περαστικός και μπήκε. Εντάξει, αστείο. Ο λόγος για τον Μάριο Ωνάσογλου, έναν αθλητή που λατρεύει το μπάσκετ και όταν βρίσκει ευκαιρία του δίνει και καταλαβαίνει. Δυστυχώς λόγω των υποχρεώσεων που έχει (είναι στέλεχος των Σωμάτων Ασφαλείας) δεν μπορεί να έρθει στη Νάξο (σ.σ. φέτος ήταν με απόσπαση για το καλοκαίρι) αν και θα το ήθελε πολύ αφού εδώ είναι η οικογένειά του… Για την ώρα απλά θα προπονείται και θα βοηθάει τον Βάβουλα με την εμπειρία του.

Να σημειώσουμε ότι με βάση την σχετική ανακοίνωση που είχε εκδοθεί πριν από μερικές ημέρες στο γήπεδο βρέθηκαν οι:  Παναγιώτης Πολίτης, Σπύρος Μάκαρης, Νίκος Μυλωνάς, Παναγιώτης Καλαβρός, Πέτρος Ανεβλαβής, Νίκος Αρτσάνος, Γιάννης Μαγγιώρος, Γιάννης Κουτάντζης, Βασίλης Βασιλειάδης, Δημήτρης Μάνο, Μιχάλης Κρητικός και Βασίλης Καραγιάννης… Αλλά όπως είπαμε και αρκετοί ακόμη μικροί που παίρνουν τις πρώτες εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες όσον αφορά τη προετοιμασία… Και στόχος τους όλων είναι να συνεχιστεί το όνειρο όσο … πάει. 

ΠΗΓΗ: naxospress.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares