×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 22:00

Όλοι μαζί να σπάσει το αρνητικό σερί για το μπάσκετ

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού την Κυριακή το μεσημέρι δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στην ομάδα της Καλλιθέας, αλλά κυρίως κόντρα στον κακό της εαυτό.

Οι αθλητές του Τάσου Βάβουλα  προέρχονται από σερί ηττών παρά τις καλές εμφανίσεις που κάνουν ακόμα και κόντρα σε φαβορί της κατηγορίας. Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ στις προπονήσεις δουλεύει αρκετά και στο θέμα της τόνωσης της ψυχολογίας των «παιδιών» του, όπως αποκαλεί τους αθλητές του, και όλοι μαζί την Κυριακή θα παλέψουν για το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι τίποτα λιγότερο από την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν.

Χαρακτηριστικό της προσπάθειας που γίνεται είναι και η κίνηση των ανθρώπων που «τρέχουν» το τμήμα, να μην υπάρχει εισιτήριο στον αγώνα της Κυριακής κάνοντας  έκκληση όλοι οι φίλοι του Πανναξιακού να έρθουν στο κλειστό της Νάξου να στηρίξουν την ομάδα.

Σε συνομιλία που είχαμε με τον αρχηγό της ομάδας, Σπύρο Μάκαρη μας τόνισε ότι «Έχουμε ανάγκη τον κόσμο της Νάξου και τους οπαδούς μας περισσότερο από ποτέ. Πρέπει όλοι όσοι αγαπάμε τον Πανναξιακό να είμαστε στο γήπεδο και να στηρίξουμε την ομάδα. Αυτή την Κυριακή δεν πρέπει να λείπει κανείς από το κλειστό» ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε το σλόγκαν που υπάρχει και στην αφίσα του αγώνα «Πρέπει να πιστέψουμε στον Πανναξιακό. Πανναξιακός είσαι… ΜΠΟΡΕΙΣ!»

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 27/11 στις 14:30 το μεσημέρι, και για τους φίλους του Πανναξιακού αλλά και του μπάσκετ γενικότερα θα μεταδοθεί μέσω live stream από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

2ος Όμιλος (7η αγωνιστική) – Κυριακή 27 Νοεμβρίου 
Αταλάντης 17.00 Λοκρός Αταλάντης-Προμηθέας Χαλ. Κρεσταινίτης-Κανελλόπουλος (Κάλφα)
Θήρας 12.00 Σαντορίνη-Έσπερος Λαμίας Σκαλτσής-Χριστοδουλάκης
Δ. Περιστεράκης 14.30 Πανναξιακός-Πόλις Καλλιθέας Καμήτσος-Ελ Ανύ
Βαρδινογιάννειο 17.00 ΟΦΗ-Άρης Νίκαιας Ντάνος-Λεκατσάς (Ευαγγελινός)
Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρυοπ.-Κάδμος Λογοθέτης-Ροδίτης (Φαλούκας)
Κω 17.00  Ιπποκράτης Κω-Πεντέλη Καλαϊτζάκης-Αργυρούδης

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares