Κυριακή, 03 Ιουνίου 2018 19:06

Γλέντησαν με την ψυχή τους στη Νάξο οι πρωταθλητές του ΑΠΑΣ!

Πρωταθλητές εντός παρκέ, πρωταθλητές και στο γλέντι… Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής διήρκησαν τα πανηγύρια των μελών του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών.

Η αυτοκινητοπομπή, με την κούπα σε περίοπτη θέση, το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία της Χώρας της Νάξου μετά το τέλος του τρίτου τελικού με τον Πανναξιακό ήταν μόνο η αρχή. Με τους τουρίστες μάλιστα να μένουν άφωνοι από την εικόνα και να κοιτάζουν καλά-καλά, ενώ κάποιοι από αυτούς πανηγύριζαν και χειροκροτούσαν. Υπήρχαν κι αυτοί που ακούγοντας τα κορναρίσματα από τα αυτοκίνητα και από τα μηχανάκια νόμιζαν πως επρόκειτο για γάμο!

ilikmo.jpg

Η συνέχεια δόθηκε το βράδυ στην αρχή με γεύμα κι έπειτα για παγωτό για την χώνεψη. Κάποιοι αποχώρησαν νωρίς, ενώ οι υπόλοιποι δεν το έβαλαν κάτω. Συνέχισαν σε γνωστό ξενυχτάδικο του νησιού της Αριάδνης με τα πειράγματα και τα αστεία να διαδέχονται το ένα το άλλο και τα πανηγύρια να μην σταματούν…

jklhkh.jpg

Άλλωστε όσοι ξέρουν πολύ καλά, ένα ναξιώτικο γλέντι δίνει την ευκαιρία, εκτός από τους ντόπιους και στον κόσμο που παραθερίζει στο νησί να γλεντήσει και να τραγουδήσει νησιώτικα κυρίως τον μήνα Αύγουστο, κατεξοχήν μήνας των πανηγυριών, λόγω κυρίως της εορτής της Παναγίας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares