Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 18:45

Εύκολη νίκη επί της ΑΕ Σαντορίνης και πρόκριση στον τελικό του F4 για τις παγκορασίδες του Περιστεριώνα

Σε ρυθμούς ρελαντί ο Περιστεριώνας κέρδισε την ΑΕ Σαντορίνης (37-14) στον δεύτερο ημιτελικό των παγκορασίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων που διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” και θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Μυκόνου στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης σε έδρα που θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες από την αρμόδια αρχή.

Έτσι, μετά τις δύο αναμετρήσεις τους για τον Α’ όμιλο οι δύο κυκλαδίτικες ομάδες θα συναντηθούν ξανά στον τελικό του φάιναλ φορ, με την ομάδα της Τήνου να έχει κερδίσει και τις δύο φορές που έχουν συναντηθεί τη φετινή σεζόν. Τη μία στις 8 Μαΐου με σκορ 46-26 στο κλειστό γυμναστήριο “Τήνια 1895”  και τη δεύτερη στις 12 Ιουνίου με σκορ 29-28 στο νησί των ανέμων.

Peristerionas AES Pagkorasides 3

Στα του ματς της Δευτέρας, όπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα οι τυπικά οικοδέσποινες του Παναγιώτη Σιώτη ήταν καλύτερες σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη της θεωρείται απόλυτα δίκαιη απέναντι στην θηραϊκή ομάδα, που οι περισσότερες αθλήτριες του Άρη Αντιμισάρη ξεκίνησαν μόλις φέτος να παίζουν μπάσκετ.

Peristerionas AES Pagkorasides 5

Βέβαια, το τελικό αποτέλεσμα σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει την παραμικρή σημασία. Αυτό που μετράει σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι η καρδιά, η αγάπη και το πάθος που έχεις για το μπάσκετ και γενικότερα για τον αθλητισμό. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές των δύο ομάδων, τον Παναγιώτη Σιώτη και τον Άρη Αντιμισάρη για το έργο τους, στις νεαρές αθλήτριες για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κων. Παπαδημητρόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-0, 21-6 (ημίχρονο), 31-8, 37-14.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Παν. Σιώτης): Απέργη, Σαρρή 3, Δενεκαρία 11, Παγανέλη 4, Μαραγκού 4, Παλαμάρη 5 (1), Πλυτά 4, Βιδάλη 4, Λούβαρη, Σπανοπούλου, Μπουζαλάκου Μαρ. 2, Λούβαρη.

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Άρ. Αντιμισάρης): Εμπέγια Ιζ. 6, Τσολακίδου, Μερένκοβα, Μάρκου, Κασιμάτη Νεφ., Πρέκα, Κασιμάτη Μαρ., Ντουσάι 2, Συρίγου, Ραγγούση, Πάνο 6, Πιτσικάλη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares