Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 09:12

Έρχεται τον Ιούλιο με Γιάννη Παπαστεφανάκη και πολλές εκπλήξεις το Τουρνουά Κ10 της ΕΠΣ Κυκλάδων

Το κλείσιμο της ποδοσφαιρικής χρονιάς με την γιορτή του ποδοσφαίρου που δεν είναι άλλο από το Τουρνουά Κ10 της Σύρου έχει πλέον γίνει θεσμός στις Κυκλάδων και χρόνο με το χρόνο λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Οι ετοιμασίες για το καλοκαίρι του 2024 έχουν ήδη ξεκινήσει, καθώς η Πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα βάλει και φέτος τα γιορτινά της για να φιλοξενήσει του ''λιλιπούτιους'' Κυκλαδίτες στις 1 και 2 Ιουλίου.

Ο Πρωταθλητής της καρδιάς μας και όλων των Ελλήνων, Γιάννης Παπαστεφανάκης αναμένεται να είναι το τιμώμενο πρόσωπο της ποδοσφαιρικής αυτής γιορτής, επιστρέφοντας στις Κυκλάδες, μετά την περσινή του παρουσία που στη συνέχεια εξελίχθηκε για τον μικρό μας ήρωα σε μία χρονιά γεμάτη αναγνώριση και προσωπικές επιτυχίες.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, έχει ως στόχο να δώσει ξεχωριστή αίγλη σε αυτή την ποδοσφαιρική μάζωξη των Κυκλαδιτών, όπου εκτός από τον μικρό μας ήρωα Γιάννη Παπαστεφανάκη δε αποκλείεται να έχουμε και παρουσίες ''έκπληξη''.

Εν αναμονή των σπουδαίων λοιπόν...

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων: 

Σας ενημερώνουμε ότι η Ε.Π.Σ Κυκλάδων σε συνεργασία με την Ε.Π.Ο., τον Σύνδεσμο Προπονητών Κυκλάδων και την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Κ. διοργανώνει Αναπτυξιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου ηλικιακής κατηγορίας Κ-10 (γεννηθέντα αγόρια 2014, 2015, 2016 και κορίτσια 2012 και μετά.

Τα κορίτσια μπορούν να συμμετέχουν με αυτόνομες ομάδες ή να ενσωματωθούν με αγόρια) τη Δευτέρα 1/7/2024 και την Τρίτη 2/7/24 στην Πλατεία Μιαούλη της Σύρου. (μετά το Aegean ball festival)

Παρακαλούμε όπως εγκαίρως εκδηλώσετε εγγράφως την συμμετοχή της ομάδας σας προκειμένου να προβούμε σε κρατήσεις καταλυμάτων.

Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φρέρης Ειρηναίος Παρούσης Γεώργιος

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares