Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 13:16

Το ντέρμπι σε νούμερα

Την προηγούμενη εβδομάδα προσπαθήσαμε να μεταφράσουμε σε νούμερα το 4-0 του ΑΟ Σύρου επί του ΑΟ Πάγου. Πιστεύουμε ότι το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι νούμερο και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αυτή την εβδομάδα. Από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα δικά σας.

Στο παιχνίδι για την 3η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων ο ΑΟ Σύρου αντιμετώπισε τον Αίαντα Σύρου, με την ομάδα του κ. Πούλου να παίρνει τη νίκη με το επιβλητικό 3-0.

Πώς όμως φτάσαμε ως εκεί;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του ΑΟ Σύρου μπήκε όπως συνηθίζει φέτος κάπως οκνά, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε ένα ακόμα 0-0 στο πρώτο ημίχρονο. Σε δύο επίσημα παιχνίδια η ομάδα του κ. Πούλου μετράει 2 (0-0) στο πρώτο μέρος.

Κατά γενική αποτίμηση η ομάδα του ΑΟΣ είχε για μια ακόμη φορά αγωνιστικά ξεσπάσματα, αυτή τη φορά τα διαστήματα 0΄- 10΄, 35΄- 45΄και φυσικά 45΄- 60΄(καλά σουτ και το γκολ που άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη). Μέτριο ποιοτικά το πρώτο μέρος με την κατοχή της μπάλας μοιρασμένη.

Ο Αίαντας είχε καλύτερο δεκάλεπτο το 11΄- 20΄ όταν πήρε την πρωτοβουλία σε αυτό το σημείο, αλλά ουσιαστικά στη συνέχεια χάθηκε μέσα στη μετριότητα.

Ο ΑΟ Σύρου έχοντας αρκετά κόρνερ, 4 στο πρώτο μέρος, έφτασε 3 φορές μπροστά στην εστία του Συριανού, αλλά χωρίς αντίκρισμα. Από την άλλη, η ομάδα του Αίαντα μετράει 3 τελικές προσπάθειες προς το τέρμα στο πρώτο μέρος (ένα δοκάρι και ένα σουτ του Μανουδάκη άουτ).

Παράσταση για ένα ρόλο

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο με περισσότερες ευκαιρίες και τα γκολ του έκριναν το νικητή. Φυσικά αν εξαιρέσει κάποιος μια ευκαιρία που είχε ο Αίαντας αυτοί που επικράτησαν στο γήπεδο και μετέτρεψαν το ματς σε παράσταση για ένα ρόλο ήταν οι παίκτες του Μάκη Πούλου.

Τι λένε τα νούμερα όμως; Ο ΑΟ Σύρου έχει δώσει 2 επίσημα παιχνίδια με μέσο όρο πάνω από 2,5 τέρματα και συνολικά 5 ματς με 14 τέρματα στα δεύτερα 45΄. Από την άλλη, μετράει μόλις 2 τέρματα παθητικό σε δεύτερο ημίχρονο (φιλικά – επίσημα).

Η κατοχή της μπάλας ήταν κοντά στο 65% υπέρ των γηπεδούχων, φέρνοντας στον ΑΟΣ μία εύκολη νίκη - πρόκριση με το τελικό 3-0, που βγήκαν μέσα από 13 τελικές έναντι 15 τελικές προσπάθειες και 4 γκολ στον αγώνα με τον ΑΟ Πάγου (πάνω από 10 τελικές προσπάθειες ανά αγώνα, ενώ μόλις 2 τελικές προσπάθειες παθητικό σε δύο επίσημα ματς).

Δεύτερη συνεχόμενη φορά, η ομάδα του κ. Πούλου, πετυχαίνει τέρμα στο πρώτο 10΄της επανάληψης, ενώ καλύτερο 15΄ ήταν το 46΄-60΄ που δημιουργεί και πετυχαίνει το άνοιγμα των λογαριασμών στα φετινά ματς.

Σε αντίθεση έρχεται το εντυπωσιακό ότι γενικά η ομάδα του ΑΟΣ έχει καλύτερο τέταρτο 60΄-75΄ που έχει γενικά 3 γκολ, ενώ το χειρότερο διάστημα είναι το 10΄- 20΄ και 35΄- 45΄, ίσως λόγω των εξαντλητικών προπονήσεων.

Μοναδική διαφοροποίηση σε σχέση με τον Πάγο ήταν σαφώς τα λιγότερα πλάγια. Φάουλ και κόρνερ στα ίδια επίπεδα.

Τέλος ο ΑΟΣ έχει συνολικά 2 γκολ στο 46΄- 60΄, 3 στο 61΄- 75΄ και 2 στο 75΄- 90΄στα επίσημα ματς.

Τώρα τα βλέμματα για τον ΑΟΣ στρέφονται στο εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, κόντρα στην Υδρούσα, που θα γίνει το Σάββατο στις 16:00. Ο Αίαντας ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με ρεπό.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΜΣ Φιλωτίου – ΑΟ Πάρου [pics] Ο τελικός ενόψει »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares