Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2011 15:58

Πέρασε με το «σπαθί» του…

AOT-ANDRIAKOS_KYPELO_630X300

Μεγαλη νικη-προκριση, πετυχε ο ΑΟ Τηνου με 3-0 επι του Ανδριακου Ο.Φ με 3-0 αποδιδοντας ταυτοχρονα και πολυ καλο ποδοσφαιρο

Σκορερ για την ομαδα του ΑΟ Τηνου ηταν οι: Κριτης αυτογκολ 3`, θεωδορου στο 43' και Βιδαλης Φρ. στο 79'.


Το παιχνιδι ξεκινησε με τις καλυτερες προυποθεσεις   για την  ομαδα της Τηνου καθως μολις στο 3` σε μια σεντρα απο δεξια του Δελωτη ο Κριτης στοχευσε λανθασμενα την εστια του τερματοφυλακα του και με αυτογκολ εδωσε το προβαδισμα στην ομαδα του ΑΟ Τηνου.

Η ομαδα της Τηνου συνεχιζε να πιεζει αλλα με την παροδο του χρονου και η ομαδα του Ανδριακου ανεβαινε στο γηπεδο και επωφελουμενη το λιγοστο αερα που επικρατουσε στο γηπεδο.

Το μονο που καταφερε η ομαδα της Ανδρου ηταν με καποια σουτ που εξαπελυσαν οι παιχτες της, να απειλει την εστια του Σιωτου ο οποιος στις πιο πολλες φασεις ηταν στην σωστη θεση.

Το παιχνιδι συνεχιστικε με τους ιδιους ρυθμους και στο τελος του 1ου ημιχρονου ο Θεωδορου επωφελουμενος μια αναταραχη στην αμυνα του  Ανδριακου, με ωραιο σουτ εστειλε την μπαλα στα διχτυα του Στυλιανου κανοντας το 2-0 για τον ΑΟΤ, το οποιο ηταν και το αποτελεσμα του ημιχρονου.


Το δευτερο ημιχρονο και κυριως το πρωτο εικοσιπενταλεπτο ανηκε ολοκληρωτικα στην ομαδα του κυριου Βλαχακη, ο ΑΟ Τηνου εχασε πολλες ευκαιριες να διευρυνει το δεικτη του σκορ αλλα ηταν αστοχος στην τελικη προσπαθεια οσπου ηρθε το 79`οταν Βιδαλης που ειχε μπει σαν αλλαγη πριν λιγα λεπτα και  εκμεταλευτηκε ενα απο τα δυνατα πλαγια του Σκλαβουνου απο τα δεξια και με κεφαλια απο το υψος της μεγαλης περιοχης εκανε το 3-0 και σφραγισε την νικη για την ομαδα του.
Καλη η διαιτησια του κυριου Σουλτανη και των βοηθων του Μενδρινου Λ. και Μαραγκου που δεν αντιμετωπισαν κανενα προβλημα στο ματς.

ENTEKADA_ME_ANDRIAKO_KYPELLO


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΟ ΤΗΝΟΥ(ΒΛΑΧΑΚΗΣ)Σιωτος Σκλαβουνος Τριανταφυλλος Βιδος Μουσαι Δελωτης(Βιδαλης) Θεωδορου(Βελλαλοπουλος Α.) Βελλαλοπουλος Ε.(Παναγιωτακης) Ναζος Σααρ Ξενοπουλος Ν.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ(ΑΝΥΣΗΣ)Στυλιανος(Παπουτσης) Μαστροδημας Κρεατσουλας Κοντομαρκος Κριτης Χαζαπης(Μαδουρης) Γλυνος Σεμα Κουλουρης Ζαννακης Κοντος(Μπαλας)

Κύπελλο ΑΟ Τήνου-Ανδριακος 3-0 by samnaxos

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και ποιοι προκρίθηκαν

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares