Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 20:02

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων η Θύελλα Καμαρίου

Η πρώτη ομάδα που πήρε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων έγινε πριν λίγο η Θύελλα Καμαρίου που επικράτησε με 0-3 του ΑΟ Πύργου στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Φηρών.

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής

Στο πρώτο μέρος η Θύελλα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πετυχαίνοντας και ένα γκολ, που της έδωσε το προβάδισμα, με τον ΑΟ Πύργου όμως που είχε στον πάγκο του ως υπηρεσιακό προπονητή τον Κώστα Κλουβάτο να στέκεται πολύ καλά και να διεκδικεί την ισοφάριση, μέχρι το 0-2, όπου ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι και η πρόκριση.

Στο 13' με όμορφη μακρινή μπαλιά ο Μαντούσης βρήκε τον Κενδριστάκη μέσα στην περιοχή, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 58' ΄ ο Ντεκίδης υπέπεσε σε χέρι - πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Σιμιτσής και απέκρουσε σε κόρνερ ο Χαλβατζής, με τον βοηθό Σαββατιανό όμως να δείχνει επανάληψη και τον Σιμιτσή αυτή φορά να ευστοχεί για το 0-2.

Στο 65', μετά από άψογη συνεργασία Καστράτη - Σιμιτσή, που έπαιξαν το ένα - δύο, ο πρώτος με εύστοχο πλασέ έκανε το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

PYRGOS THYELLA KYPELLO

Διαιτητική τριάδα: Νάκκας, Σαββατιανός, Βάιλας

ΑΟ Πύργου: Χαλβαντζής (77' Καραμολέγκος), Κακαξυλάκης (77' Κουρπέτης), Δρόσος, Νομικός Β., Τριανταφύλλου (66' Κβαβατζε 77' Προεστάκης), Ντεκίδης, Βρενάγκρ (62' Κουντούρης), Καρατζιάς, Κελίδης, Ξαγοράρης, Τσιάβος

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Αχμετάι (84' Τομόρι), Χάλαρης, Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Καστράτι (84' Κοϊδελάι), Κενδριστάκης, Σιμιτσής, Μαναριώτης (73' Εσκίογλου), Νικλητσιώτης (84' Φόλων), Λούκας (73' Καφούρος).

Πλέον η Θύελλα Καμαρίου θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στον ημιτελικό που θα προκύψει από τους υπόλοιπους αγώνες της φάσης των ''8''.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ομάδες Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
(ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ - ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ) - A.E. MYKONOY
Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ
Α.Ο. ΠΑΡΟΥ - Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ
Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ - Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΦΗΡΩΝ Παρασκευή 24/11/23 16:00 ΝΑΚΚΑΣ Ν., ΣΑΒΒΑΤΙΑΝΟΣ Α., ΒΑΙΛΑΣ Γ. 0-3

 

 

PYRGOS THYELLA KYPELLO1

 

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares