Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016 21:46

Ματαίωση με το ναι του Πανσιφναϊκού ζητά ο Ανδριακός

Επιστολή στην ένωση με την οποία ζητάει τη ματαίωση λόγω ανωτέρας βίας του τελευταίου αγώνα με τον ΠανσιφναΪκό στο νησί της Σίφνου, έστειλε προχθές 17/5 ο Ανδριακός.

Στην επιστολή, οι Ανδριώτες αναφέρουν πως ο αγώνας δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και η υπόθεση παραμονή έχει κριθεί.

Επίσης είναι πρακτικά αδύνατον να ταξιδέψουν τρεις μέρες μέσα σε περίοδο προαγωγικών και πανελληνίων εξετάσεων μιας και οι ανήλικοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου δεν έχουν την άδεια των γονιών τους.

Μέσα σε όλα προσθέτουν φυσικά και τα έξοδα για έναν αγώνα χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρον.

Να σημειωθεί πως ο Πανσιφναϊκός έχει λειτουργείσει θετικά σε όλο αυτό.

Εν αναμονή λοιπόν της απαντήσεως της ένωσης.

Αξιότιμοι Κύριοι

Μετά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων για την παραμονή στην κατηγορία, οι ομάδες που υποβιβάζονται είναι ο Ανδριακός και ο Πανσιφναϊκός. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του προγραμματισμένου για τις 22/05/16 μεταξύ τους αγώνα στη Σίφνο, αμφότερες οι ομάδες υποβιβάζονται στην κατώτερη κατηγορία, καθώς οι θέσεις έχουν κριθεί και μαθηματικά.

Το Δ.Σ. του Ανδριακού ζητεί την ΜΑΤΑΙΩΣΗ του αγώνα για τους παρακάτω λόγους:

  1. Λόγω των Πανελλήνιων εξετάσεων ο Ανδριακός αδυνατεί να χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα του «μικρούς» παίκτες, καθώς δεν είναι δυνατό να μην παρεβρεθούν στα εξεταστικά κέντρα, ενώ παράλληλα δεν τους το επιτρέπουν και οι γονείς του, καθώς είναι ανήλικοι και θα αναγκαστούν να απουσιάσουν για τρεις ημέρες από τις εστίες τους.

  2. Ο αγώνας δεν έχει την παραμικρή βαθμολογική σημασία, καθώς οι δύο αντίπαλοι έχουν και μαθηματικά υποβιβαστεί και η διεξαγωγή του δεν πρόκειται να συντελέσει στην αλλαγή της ήδη διαμορφωθείσας κατάστασης.

  3. Το οικονομικό βάρος για τον Ανδριακό είναι δυσβάσταχτο για ένα ταξίδι που θα διαρκέσει τρεις ημέρες και για έναν αγώνα χωρίς ουσία!

Επίσης θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια της ΕΠΣ Κυκλάδων να προβεί στη ματαίωση ενός άνευ της παραμικρής σημασίας αγώνα, για λόγους ανωτέρας βίας. Σας τονίζουμε ότι η αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας (UEFA), ματαίωσε τον προγραμματισμένο για τις 18 Δεκεμβρίου 1991 αγώνα Αλβανίας – Ισπανίας στα Τίρανα για την τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 1992 (EURO ’92), για λόγους ανωτέρας βίας, καθώς είχαν κριθεί οι θέσεις που οδηγούσαν στα τελικά της διοργάνωσης που έγιναν στη Σουηδία.

Το Δ.Σ. του ΑΟΦ ελπίζει να επιδείξετε κατανόηση στο δίκαιο αίτημα για τους σοβαρούς λόγους που προανέφερε.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Καλογεράς Νικόλαος

Ο Γεν. Γραμματέας

Σακελάρης Κωνσταντίνος

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares