Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 14:08

2-0 την Θύελλα και «πάτησε» στη Γ' Εθνική

Το τερμάτισε ο ΑΟ Σύρου και κάνοντας το 8 στα 9 στο πρωτάθλημα ατενίζει από την κορυφή τους αντιπάλους του σε απόσταση 6 βαθμών κρατώντας πλέον την τύχη του στα χέρια του στην υπόθεση τίτλος και άνοδος στην Γ Εθνική.

Οι Συριανοί έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο το 2016, αφού εκτός από τη νίκη πραγματοποίησαν και την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, ενθουσιάζοντας τους τολμηρούς που αψήφησαν την πολική θερμοκρασία και έδωσαν το παρών στις εξέδρες του γηπέδου της Άνω Σύρου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δικαιολόγησαν με την απόδοση τους την βαθμολογική τους θέση, προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα στους φιλάθλους.Ο ΑΟ Σύρου σαν γηπεδούχος μπήκε δυνατά και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο. Η Θύελλα που και εκείνη κατέβηκε με στόχο την νίκη , κατάφερε με όπλο της την γρήγορη ανάπτυξη και την ταχύτητα των επιθετικών της να μπει ενεργά στο ματς. αλλά οι τελικές της προσπάθειες δεν έβρισκαν την εστία. Αντίθετα οι Συριανοί σκόραραν δύο φορές μέχρι την λήξη του ημιχρόνου και αυτό ήταν εν τέλει το στοιχείο που έκανε την διαφορά. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το σκορ ,έριξαν τον ρυθμό του αγώνα και έφθασαν στην τελική νίκη.Μάλιστα βγήκαν στους ανοικτούς χώρους και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, ενώ η Θύελλα εξακολουθούσε να τελειώνει άστοχα τις φάσεις της.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 7΄ ο Κώτσι πλάσαρε άουτ από καλή θέση και στο 11΄ο Ραμπαβίλας δεν έκανε αρχικά καλό κοντρόλ μόνος του στην μικρή περιοχή, δυσκόλεψε την φάση και στην συνέχεια ο Πασβαντόγλου έδιωξε την μπάλα.

Στο 15΄ο Μπαλλής για την Θύελλα, ήλθε από πίσω και ολομόναχος στο σημείο του πέναλτι πλάσαρε συρτά άουτ στην καλύτερη ευκαιρία του αγώνα και καθοριστική όπως αποδείχθηκε για την εξέλιξη του αγώνα.

Ακολούθησε στο 25΄το πρώτο γκολ του Μανουδάκη, που εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ με πολλά φάλτσα, η κίνηση των επιθετικών μπέρδεψε άμυνα και τερματοφύλακα και η μπάλα καρφώθηκε στα δίκτυα. Αμέσως μετά ο Αρβανίτης μόλις απέτυχε στο δεύτερο δοκάρι να προωθήσει την μπάλα.

Το ματς είχε γίνει ροντέο με εναλασσόμενες φάσεις και στο 28΄ο Ρούσσος έφτιαξε ευκαιρία στον Ραμπαβίλα που με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ο Δαβιλάς σούταρε από το ύψος της περιοχής λίγο άουτ και στο 35' στην σέντρα του Κώτσι η μπάλα γκέλαρε στην μικρή περιοχή για να εκμεταλλευτεί ο Μουράι και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0.Λίγο πριν την λήξη ένα δύσκολο σουτ του Αγγελακά μέσα από την περιοχή δεν βρήκε στόχο.

Η επανάληψη 'οπως είπαμε είχε διαφορετική εικόνα. αφού η τακτική προσέγγιση των γηπεδούχων προσαρμόστηκε στα δεδομένα που είχαν δημιουργηθεί.Η Θύελλα που δεν κατάφερε να σκοράρει ανέβασε τις γραμμές της, ρίσκαρε δίνοντας χώρους, αλλά πάλι δεν τελείωσε καμμία από τις φάσεις της.Στο 61΄ ο Ραμπαβίλας νικήθηκε από τον γκολκίπερ σε ξεκάθαρο τετ α τετ και ενώ ο ΑΟ Σύρου ξεδίπλωνε τις τεχνικές του αρετές ανά διαστήματα, η Θύελλα κάνοντας την ύστατη της προσπάθεια είδε τον Βαμβακούρη στο 75΄ να βγάζει την κεφαλιά του Αρβανίτη στην μοναδική ίσως εντός εστίας τελική και το σουτ του Δαβιλά στο 81' να φεύγει λίγο άουτ.

Παράπονα και πανηγυρισμοί

Έτσι φτάσαμε στην λήξη και τους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων που βλέπουν το μεγάλο όνειρο της ανόδου να πλησιάζει. Παίκτες, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο του ΑΟΣ έγιναν ένα κουβάρι στα αποδυτήρια.

Να σημειωθεί ότι στις εξέδρες βρέθηκε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθήτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης κ. Γουλιέλμος Πρίντεζης.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι, μέσω του αρχηγού αποστολής κ. Βαγγέλη Φουστέρη εξέφρασαντα παράπονα τους για τη συμπερηφορά του προέδρου του ΑΟΣ κ. Γιώργου Φώσκολου, ενώ σε γενικές γραμμές όπως δήλωσε ο παράγοντας της Θύελλας, η φιλοξενάι των Συριανών ήταν καλή.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ Μαθιουδάκη, Αρμακόλα και Μουτάφη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Ρούσσος) : Βαμβακούρης, Μαραγκός, Τζορτανίδης, Αργυρός, Παπαδόπουλος, Μανουδάκης, Κώτσι (89΄ Κωτσαρής), Ρούσσος, Μουράι (83' Μπαλόπητας), Ραμπαβίλας (75' Λούσας), Μίρτσα.

ΠΑΓΚΟΣ: Μαυράκης, Συριανός, Φωτεινιάς, Κουκούλης

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Μιχάλης): Πασβαντόγλου, Κάτσι, Μπρίτσα, Μαντούσης, Σπανός (82' Βλαβιανός), Φίλων, Ερρίκος, Μπαλλής (59' Δημητρακόπουλος), Αγγελακάς, Δαβιλάς, Αρβανίτης.

ΠΑΓΚΟΣ: Καραμολέγκος, Λυγνός, Πάγια, Μηνδρινός, Βουλγαράκης. 

Το Live Score

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares