Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 18:09

Με ανατροπή η Άνω Μερά 3-1 το Φιλώτι

Ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη η Άνω Μερά πέρασε το εμπόδιο του Φιλωτίου, που έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο του στο πρώτο ημίχρονο και παρέμεινε στο κυνήγι του ΑΟ Σύρου ισοβαθμώντας με την Λάβα στην δεύτερη θέση.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν ανά διαστήματα μία φλύαρη υπεροχή και δημιούργησαν 2-3 μικροευκαιρίες. Το Φιλώτι δεν αμελούσε τα επιθετικά του καθήκοντα και μάλιστα προηγήθηκε.Σίγουρα η γρήγορη ισοφάριση έπαιξε μεγάλο ρόλο.Στην επανάληψη η Άνω Μερά μπήκε αποφασισμένη και καθάρισε το ματς.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Μέχρι το 32' που το Φιλώτι προηγήθηκε με πέναλτι, ελάχιστα είχαν ανησυχήσει οι τερματοφύλακες.

Τότε σε χέρι του Χατζάκου μετά από προσπάθεια του Ευριπιώτη οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι που ο Κοττάκης εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

Η αντίδραση ήταν άμεση καθώς στο 36' ο Γιόγιος με κεφαλιά ισοφάρισε από σέντρα του Μπούμπουρη, ενώ αμέσως μετά κεφαλιά του Αραπίτσα έδιωξε ο Ξένος.Η δύναμη κυριάρχησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με ορισμένες μικροδιακοπές στο παιχνίδι.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η Άνω Μερά έδειξε τις προθέσεις της. πίεσε με στημένα, στο 55' ο Ξένος έσωσε το σουτ του Παστελλόπουλου, αλλά στο 60' νικήθηκε από σουτ του ίδιου παίκτη για το 2-1.Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 78' με διπλή προσπάθεια ο Γιόγιος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενη ταξίδεψαν στη Μύκονοο χωρίς τον προπονητή Γιόβαν Μιχαήλοβιτς που αντιμετωπίζει κάποιο προσωπικό πρόβλημα και δεν μπόρεσε να είναι παρόντας.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ζαράνης, Καλορογιάννης και Κουκά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Τζιόβας): Τζάβρας, Μπούμπουρης, Αβράμης, Καρανίκας, Χατζάκος, Καρφαρίδας (87' Μποσάι), Μήτσικας (76' Αμπιλαλάι), Παστελλόπουλος, Αραπίτσας (46' Κωστόπουλος), Γιόγιος, Κολιόπουλος.

ΠΑΓΚΟΣ: Τσίτας, Καρανάσος, Κοντιζάς, Δήμα.

ΦΙΛΩΤΙ: Ξένος, Βερεσόγλου, Ρεγγινίδης, Μεμλίκα, Μπονιάκος (81' Σκοπελίτης), Ζούλης( 74' Πόλ), Σταματίου ( 67' Περιάλης), Νταής, Κοττάκης, Ευριπιώτης.

ΠΑΓΚΟΣ: Μακρυμανώλης, Βλασερός.

Το live Score

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares