Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 18:30

Βράβευσε τον Ρούπα και έκλεισε με νίκη ο Αστέρας Μαρμάρων [pics-vid]

Μπορεί ο νικηφόρος (2-1) αγώνας του Σαββάτου του Αστέρας Μαρμάρων – Πανσιφναϊκός να μην είχε καμία βαθμολογική σημασία, όμως οι γηπεδούχοι του έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα τιμώντας έναν «μεγάλο» του Παριανού ποδοσφαίρου, τον Δημήτρη Ρούπα.

Αξία ανεκτίμητη

Ο Δημήτρης Ρούπας , αστυνομικός στο επάγγελμα και σεβαστός σε όλη τη κοινωνία της Πάρου, ήρθε στο νησί με ποδοσφαιρική προϋπηρεσία στο Λιτόχωρο και μετά από το πέρασμα του στον ΑΟ Πάρου, μετακόμισε στον Αστέρα Μαρμάρων, όπου αγωνίζεται τα 10 τελευταία χρόνια.

Δικαίως θεωρείται η σημαία της ομάδας, καθώς είναι αυτός που με μαζί με τον Φραγκίσκο Αλιπράντη, κουβαλούν στις πλάτες τους την ζωντανή ιστορία της ομάδας με παρουσία σε όλες τις καλές και κακές περιόδους του συλλόγου από το πανέμορφο χωριό των Μαρμάρων.

Το Σάββατο, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Πανσιφναϊκό, η δραστήρια διοίκηση του Αστέρα Μαρμάρων με την ευκαιρία της επετειακής χρονιάς των 40 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου, έκαναν μία κίνηση με μεγάλο νόημα, καθώς βράβευσαν τον Δημήτρη Ρούπα, χαρίζοντας του μία φανέλα, η οποία στο πίσω μέρος ανέγραφε το όνομα του και τη φράση «40 χρόνια Αστέρας Μαρμάρων».

Βέβαια αυτό αποτελεί έναν ελάχιστο φόρο τιμής και ένδειξη σεβασμού στον Δημήτρη Ρούπα, που για όλους εμάς που τον έχουμε γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους αποτελεί υπόδειγμα.
Μαγική και η στιγμή, όπου ο μικρός γιος του Δημήτρη φόρεσε τη τιμητική φανέλα του πατέρα του [βλ. φώτο].

Η στιγμή της Βράβευσης

 

Είχαμε και ματς

Όπως είπαμε και στον πρόλογο, ο αγώνας αυτός πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αλλά παρόλα αυτά ο γηπεδούχος Αστέρας συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο την βράβευση με τον τελευταίο φετινό του αγώνα, καθώς σημείωσε την τρίτη του νίκη.

Στο πρώτο μέρος ο Αστέρας έλεγξε το παιχνίδι, δημιουργώντας 2-3 ευκαιρίες, με την μεγαλύτερη φάση όμως να ανήκει στον Πανσιφναϊκό, όταν στο 40΄ο Ατσόνιος σέντραρε και ο Γεοργούλης σούταρε άουτ.

Τελικά ο Αστέρας, μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ, στο 41΄, όπου ο Φυρίγγος εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση περίπου 25 μέτρων το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του 15χρονου Ποργιώτη, ο οποίος για ακόμη μία αγωνιστική ήταν εξαιρετικός.

Από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες έφτασαν κοντά στο γκολ με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας είχε πάλι την υπέροχη και πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 89’ με τον Νίκο Κρητικό, όταν ο παίκτης των γηπεδούχων μπήκε από αριστερά στη περιοχή και πλάσαρε τον Ποργιώτη για να γίνει το 2-0.

Ο Πανσιφναϊκός κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 91΄με τον Γεωργούλη, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν στις καθυστερήσεις αφήνοντας ανοιχτή την άμυνα του και τον Κρητικό να χάνει τουλάχιστον δύο κλασικές ευκαιρίες για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Να σημειωθεί ότι ο Πανσιφναϊκός ολοκλήρωσε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη του Ναδαλή στο 69΄.

Διαιτητής ήταν ο κ. Κουζούμης, με βοηθούς τους Μαθιουδάκη και την κυρία Μαργαρίτη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αστέρας Μαρμάρων (Σάμιος): Μπάκο, Φυρίγγος, Μπελούκης Σ., Παρζάλης (54’ Κρητικός Ν.), Αλιπραντής Ε. (90’ Σιφναίος), Ρούπας, Μπελούκης Α. (83’ Κεφαλάς), Αντιπαριώτης, Σουλι (46’ Μοστράτος), Νταής, Αλιπραντής Φ.

Αναπληρωματικοί: Γαβαλάς, Μαρινάκης.

Πανσιφναϊκός (Δημητριάδης): Ποργιώτης, Φράγκος, Χρύσος, Διαρεμές, Ναδαλής, Συνοδινός, Ατσόνιος Α., Λυκογιάννης, Γεωργούλης Γ., Σινα, Φραγκιάς (75’ Γεωργούλης Β.).

Αναπληρωματικοί: Ατσόνιος Χ., Ζαμπέλης, Χουζούρης.

Το γκολ του Φυρίγγου

 

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares