Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 14:05

Πανναξιακός κατά ΕΠΣΚ και κάλεσμα στον κόσμο

Με μία ανακοίνωση του πριν το ντέρμπι με την Θύελλα Καμαρίου ο Πανναξιακός ανεβάζει τους τόνους, εξαπολύοντας βέλη κατά της ΕΠΣ Κυκλάδων, με βαριούς χαρακτηρισμούς και έντονη αντίδραση όσο αφορά τον ορισμό του βοηθού Παντελάκη, ο οποίος είχε μπει στο στόχαστρο του συλλόγου από την αποβολή του Πιτταρά στο παιχνίδι με τη Λάβα, αλλά και για το εξοδολόγιο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Για άλλη μια φορά το τσίρκο που λέγεται ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ προκαλεί το φίλαθλο κόσμο του Πανναξιακού ορίζοντας διαιτητές για το ντέρμπι με το καμάρι χωρίς να υπολογίζει τα έξοδα που θα πληρώσει το σωματείο αφού και οι τρεις είναι από διαφορετικό νησί.

Είναι η 4η φορά που τα έξοδα διαιτησίας φτάνουν τα 500 ευρώ

Όρισε μάλιστα επόπτη το ‘’Σαντορίνιο’’ Παντελάκη (ενώ υπάρχουν αξιόλογοι βοηθοί από τη Νάξο) που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις και ήταν ανεπαρκής και προκλητικότατος σε προηγούμενη διαιτησία και γι αυτό το σωματείο είχε ζητήσει την εξαίρεση του από προσέχεις αγώνες.

Η συμπεριφορά αυτή από πλευράς ΕΠΣ είναι εριστική και σκοπό έχει να προκαλέσει ομάδα και φιλάθλους.

Η συσπείρωση στο συγκεκριμένο αγώνα είναι απαραίτητη για δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να εμπαίζουν το φίλαθλο κοινό ούτε να κλείνουν τα μάτια στη τεράστια προσπάθεια της διοίκησης για αναβάθμιση του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της Νάξου να σταθεί στο πλευρό μας.

Την Τετάρτη 4/4 και ώρα 19:00 όλοι στο ΔΑΚ.....

Εκ του Δ.Σ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares