Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 19:29

Νίκη ψυχολογίας για τον ΑΟ Σερίφου, 1-3 τον ΑΠΣ Κύθνου

Στην κορυφή του 2ου ομίλου μαζί με τον ΑΟ Πάρου παρέμεινε ο ΑΟ Σερίφου που νίκησε με 1-3 τον ΑΠΣ Κύθνου στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο.

Το συγκρότημα του Γιάννη Ράμπια παρότι ισοφαρίστηκε σε κομβικό σημείο έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που του δίνει τη δυνατότητα να πάει την άλλη εβδομάδα στο ντέρμπι με τον ΑΟ Πάρου με ψυχολογία.

Από την άλλη, ο ΑΠΣ Κύθνου έμεινε στην 7η θέση με 9 βαθμούς γνωρίζοντας την 4η ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι οι τυπικά γηπεδούχοι φωνάζουν για τη φάση του 46' θεωρώντας ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι πάνω στον Κούτσι, με αποτέλεσμα, όπως τονίζουν, αυτή η εξέλιξη να επηρεάσει τον αγώνα.

Στο α' μέρος οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Λιβάνιου μετά από σέντρα του Παππά.

Στο 41' ο Φραγκίσκος Ψαρράς με φάουλ έκανε το 1-1 με τη μπάλα να περνάει κάτω από τα χέρια του Κ. Βαλσαμάκη, με τον Μαγουλά στο 64' να κάνει το 1-2 με προβολή μετά από σύγχυση που έγινε στην άμυνα του ΑΠΣ Κύθνου σε φάουλ του Παππά.

Στο 66' ο Μουστάκας με κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτελεσε ο Παππάς, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 89΄ο Παππάς είχε δοκάρι με σουτ για τον ΑΟ Σερίφου.

Διαιτητής ήταν ο Αγγέλου με βοηθούς τους Καλογερά και Αντωνάκη.

ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ (Σταύρος Κονιδάρης) Γκούμας, Γονίδης Ν. (86' Μπουρίτης), Λαρεντζακης Φ. (87' Τσάπα), Δανιηλ, Λεβαντής (46' Γονιδάκης Γ.), Ψαρράς, Λαρεντζάκης Π., Ηλιου Γ. (29' Δημητρακόπουλος), Ηλιού Π., Κούτσι, Μπιζικούκης.

ΑΟ ΣΕΡΙΦΟΥ (Γιάννης Ράμπιας) Βαλσαμάκης Κ., Βαλσαμάκης Ν., Παγιολλάρι, Ρεβινθής Ν. (36' Αραβαντινός), Μουστάκας, Τσελάμι (46' Μαγουλάς Α.), Λιβάνιος, Παπαδόπουλος, Παρίσης (78' Ατσονιος), Ρεβινθής Κ., Παππας (89' Αδελιανάκης).

Η βαθμολογία

an.png

Φωτογραφίες 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares