Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 22:02

Δύο στα δύο για την ΑΕ Πάρου

Η ΑΕ Πάρου επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Σαντορίνης 2020 για την 3η αγωνιστική της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα της Πάρου πέτυχε τη δεύτερη νίκη της φέτος, φτάνοντας τους 6 βαθμούς, ενώ η Σαντορίνη παραμένει χωρίς νίκη μετά από 3 παιχνίδια (1 ισοπαλία, 2 ήττες).

AE PAROU SANTORINI 1 3

Στο 21' η Σαντορίνη απείλησε με τον Πάπα αλλά ο Ρούσσος κράτησε το μηδέν για τους γηπεδούχους, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Βαθρακοκοίλης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον Σιγάλα να αντιδρά σωστά και να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 28' ο Κρητικός Ε. έκανε τη σέντρα-σουτ από τα δεξιά φτάνοντας πολύ κοντά στο γκολ αλλά κανένας συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας για να τη σπρώξει στα δίχτυα. Ο Κρητικός Ε. απείλησε ξανά στο 31', με σουτ μέσα από την περιοχή από τα δεξιά, αλλά ο Σιγάλας είπε νέο όχι, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για την Πάρο. Ο Λόκα μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, τον ανέτρεψε ο Τομόρι, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, με τον Βαθρακοκοίλη να σκοράρει για το 1-0 στο 55'.

AE PAROU SANTORINI 1 1

Η Σαντορίνη ανέβασε ρυθμούς και έφερε το ματς στα ίσα στο 77'. Ο Ρούσσος βγήκε πολύ έξω από το τέρμα του, κάνοντας λανθασμένη έξοδο, με τον Σιμιτσή να τον περνάει και με μακρινό πλασέ να κάνει το 1-1.

Ωστόσο, η Πάρος κατάφερε να ξανπάρει το προβάδισμα αμέσως μετά. Ο Μπέτσα έκανε το βαθύ γέμισμα, η άμυνα της Σαντορίνης αδράνησε, ο Κρητικός Ε. έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ από τα δεξιά της περιοχής νίκησε τον Σιγάλα για το 2-1 στο 79'. 

ΑΕ Πάρου:Ρούσσος, Κρητικός Δ., Λόκα (74' Παπαδόπουλος), Γαβαλάς, Μπέτσα, Παντελαίος, Κρητικός Ε., Βασιλόπουλος (82' Αρκουλής), Λόκα Κ., Μάγγος, Βαθρακοκοίλης

Σαντορίνη 2020: Σιγάλας, Πάπα, Χάλαρης, Μπιρμπίλι, Μαντούσης, Γκορκομήτρος (59' Ρούσσης), Κάτσι, Γαλάνης (59' Κολλάρας), Σιμιτσής, Πολυκρέτης, Τομόρι (83' Κουδελάι)

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares