Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 00:01

ΑΟ Μυκόνου: Πούλος ο εκλεκτός για τις ακαδημίες

Στο πρόσωπο του Μάκη Πούλου εμπιστεύτηκε τις τύχες των ακαδημιών του ο ΑΟ Μυκόνου.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά το πρόβλημα που υπήρξε στην συνεργασία του με την Θύελλα Καμαρίου (λόγω μόνιμης εργασίας) είχε δεχτεί 1-2 πολύ καλές προτάσεις, όμως η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συνεργασία από τον ΑΟ Μυκόνου και το ενδεχόμενο να αναλάβει τις ακαδημίες του νησιού ήταν μία προοπτική που τον ενδιέφερε περισσότερο.

Παρόλο που η πληροφορία για την επερχόμενη συνεργασία έχει φτάσει εδώ και αρκετό καιρό στο siteμας, ωστόσο η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όπου ο κ. Πούλος βρέθηκε στη Μύκονο και μετά από επαφές με την διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αλέξανδρο Κουκά, βρέθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων, αναλαμβάνοντας άμεσα Υπεύθυνος Ακαδημιών και ταυτόχρονα προπονητής των ομάδων υποδομών Νέων και Παίδων.

Μάλιστα ο κ. Πούλος καθοδήγησε την ομάδα Νέων της Μυκόνου, που πέτυχε την 1η της νίκη στο πρωτάθλημα, μία νίκη που είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς επιτεύχθηκε κόντρα στον περσινό τροπαιούχο του θεσμού Αίαντα Σύρου (ακολουθεί ρεπορτάζ).

Πλέον το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών θα έχει άμεση συνεργασία με αυτό της ανδρικής ομάδας, καθώς ο ΑΟ Μυκόνου θέλει να εφαρμόσει ένα μοντέλο ανάδειξης δικών της παιδιών που θα πλαισιώνουν μελλοντικά την 1η ομάδα του συλλόγου

Έτσι ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης και ο Μάκης Πούλος θα είναι άμεσοι συνεργάτες, όπως και οι προπονητές στα πιο μικρά τμήματα, Αντώνης Αρμάος, Μιχάλης Πρεβενιός και Δημήτρης Μανταφούνης.

Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο Μάκης Πούλος σε δηλώσεις του στο S.C. είπε για την συνεργασία του με τον ΑΟ Μυκόνου:

«Ειμαι πολυ ευτυχης για τη νεα συνεργασια με την ομαδα της Μυκονου, τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ. Ειναι ια ιστορικη ομαδα της οποιας αναλαμβανω την ευθυνη με σκοπο την αναδειξη νεων ταλεντων, προκειμενου να εκπληρωσει τα νεα μεγαλα σχεδια που εχει για το μελλον βασιζομενη κυριως σε νεα παιδια»

Όσο για το έμψυχο υλικό και τη νίκη των νέων του σωματείο ο Μάκης Πούλος τόνισε: «επισης ειμαι πολυ ευχαρηστημενος που μετα απο δυο προπονησεις που καναμε με τα παιδια των Νεων πετυχαμε μια πολυ μεγαλη νικη απεναντι στην πρωταθλητρια ομαδα Κυκλαδων. Η ομαδα της Μυκονου δεν ξεκινησε καλα φετος, κανοντας δυο ηττες σε δυο ματς. Μετα όμως τη σημερινη νικη παιρνουμε ψυχολογια για την συνεχεια προκειμενου να τα παμε καλυτερα».

Τέλος ο Στερεοελλαδίτης τεχνικός ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΑΟ Μυκόνου λέγοντας: «ευχαριστω πολυ τον προεδρο του ΑΟ Μυκονου κ. Αλεξανδρο Κουκα για την προτιμηση που ειχε στο δικο μου προσωπο, τον κ. Δακτυλιδη, υπευθιυνο ακαδημιων και εναν ανθρωπο που αγαπαει πολυ τις μικρες ηλικιες και ο οποιος κανει τα παντα για την ακαδημια τον κυριο γιαβρουτα για την στηριξη που μου παρειχε αλλα και τον προπονητη της πρω της πρωτης ομαδας κ θεοφυλο παχατουριδη για την βοηθεια του.

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares