Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 00:11

Πρωταθλητής με σκόρερ τον Μπουλάρι

Πρωταθλητής Ελλάδος στο πρωτάθλημα της superleague, μετά τον Αντώνη Φούαση στέφθηκε και ο Ναξιώτης αθλητής Εμιλιάνο Μπουλάρι που φέτος αγωνιζόταν στην K15 του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 2-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό πού έγινε στο γήπεδο στους Ζωσιμάδες. Ο πρώην παίχτης του ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ μπήκε σαν αλλαγή και μετά απο λίγο σημείωσε το 2-0 για την ομάδα του Ολυμπιακού. Το πρωτο γκολ το σημείωσε ο Γεωργαντής.
Σε δηλώσεις που έκανε στο football academies ο Εμιλιανο ειπε ''Ηθελα πολύ να σκοράρω. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στο στόχο της. Μας άξιζε αυτή η νίκη και παλέψαμε πολύ για να έρθει. Όχι μόνο σήμερα αλλά από την αρχή της χρονιάς. Θέλω να δουλέψω σκληρά για να πετύχω τα όνειρα μου στον Ολυμπιακό".

ΠΑΟΚ (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Ταχάτος, Γρόσδης, Πουρνάρας (63' Καλφούτζος), Βουτσάς, Ξιφιλίνος (57' Ατματζίδης), Μαχαιρίδης, Μουτζούρης, Βρακάς, Γεωργιάδης (41' Μπαταλάμας -78' Γκουτζιουρίδης), Θεοδωρίδης (51' Μπούμπα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τοπολιάτης): Βεζύρης, Ράμα, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης,Μποσκουϊδης, Γλυνός, Κοτσιανούλης (57' Τσακίρης), Τσέργας (78' Καλλιμούκος), Γεωργαντής (74' Τασιάς), Φέκκας (63' Μπουλάρι), Μούγιος (80' Κουλουριώτης).

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares