Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 14:04

Την Κυριακή 4/3 στην Τήνο η κλήρωση της Β΄φάσης της Κ14

Την Κυριακή 4/3 στην Τήνο και συγκεκριμένα στο γήπεδο του ΠΑΣ Τήνου στην περιοχή ''Βίντσι'' θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη Β΄φάση του πρωταθλήματος της Κ14 κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Στην κληρωτίδα για τον 5ο όμιλο θα μπουν οι: Αίαντας Σύρου, Νέος ΑΟ Σύρου, ΠΑΣ Τήνου και Άνω Μερά.

Στην κληρωτίδα για τον 6ο όμιλο θα μπουν οι: ΠΑΣ Νάξου, Πανθηραϊκός, ΑΟ Πάρου και ένας εκ των Νηρέα ή Παμμηλιακού (υπολείπεται μεταξύ τους αγώνας).

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων:

«Σας γνωρίζουμε ότι η κλήρωση της Β' Φάσης του Πρωταθλήματος Υποδομής Κατηγορίας Κ-14, θα διεξαχθεί την Κυριακή, στις 04-03-2018 και ώρα 13:30, στο Δημοτικό Γήπεδο Τήνου (Βίντσι)».

Τι ορίζει η προκήρυξη:

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των ομίλων, οι δύο πρώτοι του 1ου και 2ου Ομίλου (4 Ομάδες), θα συγκροτήσουν ένα νέο Όμιλο τον 5ο , οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν σε δύο γύρους, με βαθμολογία . Το ίδιο ακριβώς θα γίνει με τους δύο πρώτους του 3ου και 4ου Ομίλου, που θα συγκροτήσουν ένα νέο Όμιλο τον 6ο , ακολουθώντας την ίδια διαδικασία . Στη νέα αυτή φάση, οι 4 πρώτοι των Ομίλων θα ξεκινήσουν με 2 βαθμούς bonus και οι τέσσερις δεύτεροι με μηδέν (0) βαθμούς .

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του 5ου και 6ου Ομίλου και την κατακύρωση των βαθμολογιών, οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου, θα συγκροτήσουν τις 4 Ομάδες, που θα λάβουν μέρος στην τελική φάση (final four) . Τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν ως εξής . 1 ος 5 ου Ομίλου – 2 ος 6 ου Ομίλου και 1ος 6 ου Ομίλου - 2 ος 5 ου Ομίλου . Οι νικήτριες Ομάδες θα αποτελέσουν το ζευγάρι του Τελικού, ο νικητής του οποίου θα είναι Πρωταθλητής Κ-14 ΕΠΣΚ, περιόδου 2017 - 2018 .

Η τελική φάση θα διεξαχθεί σε ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα . Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της τελικής φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την προϋπόθεση αποδοχής συνδιοργάνωσης και συνέχισης κάλυψης του κόστους διαμονής των ομάδων, εκ μέρους της.

Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η τελική φάση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες όπως ακριβώς περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο και με δικές τους δαπάνες. Τα νησιά και τα γήπεδα διεξαγωγής ορίζονται από την διοργανώτρια.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares