Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 19:25

Ξεκίνημα με ισοπαλία για Α.Ο. Μυκόνου και Α.Ο. Πάγου

Με τον βαθμό της ισοπαλίας θα επιστρέψει η Κ16 του Α.Ο. Πάγου στη Σύρο, καθώς στον αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι στο Στάδιο του Κόρφου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 κόντρα στον Α.Ο. Μυκόνου .

Αν και οι Μυκονιάτες μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, πιέζοντας από το πρώτο λεπτό του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί στο 13' με τον Ματέο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ομάδα της Σύρου ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 31' με τον Βουτσίνο να κλέβει τη μπάλα μετά από λάθος της άμυνας του Α.Ο. Μυκόνου και με πλασέ να κάνει το 1-1.

Στο 38' ο Πάγος και πάλι με τον Βουτσίνο έκανε 2-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Μάκη Πούλου προσπάθησε να ισοφαρίσει δημιουργώντας και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, με την ισοφάριση να έρχεται τελικά λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 78' με τον Καλογερά να βγαίνει στην αντεπίθεση και με πλασέ να δίνει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ανδρικόπουλος με βοηθό την κ. Κουκά

Συνθέσεις

Α.Ο. Πάγου (Μπελεγρίνης): Βαμβακούσης, Ρούσσος Π., Αλουμάνης, Μαραγκός (41' Ευμορφόπουλο), Ρούσσος Ι., Δρακάκης, Γαληνός, Καλλανιώτης (48' Μαυρικάκης), Βαρθαλίτης (61' Βακόνδιος), Βουτσίνος, Αρακάς (68' Κουκουλογιάννης)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Καλλέργης, Μαραγκός Φ., Μαρκόπουλος

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Μπουρντένης (56' Πετράκης), Καφεντζής, Κουσαθανάς, Πάπα, Κοντιζάς, Ξυδάκης, Μπαστούνας (45' Καραγιαννόπουλος), Γκελάι (56' Καλογερά), Χόντζα, Λούλα (68' Μάρκου), Θεοδώρου

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Χίσα, Ρέτσι, Μελαδίνης

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε ζωντανά

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares