Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 22:16

Με συμμετοχές μεγάλων συλλόγων και φέτος το Τουρνουά των Ιπποτών στη Ρόδο

Οι προετοιμασίες για το 9ο Cup of Rhodes Knights (Τουρνουά των Ιπποτών) κορυφώνονται, με τους συλλόγους από την Ελλάδα και το Εξωτερικό να δηλώνουν και φέτος το βροντερό παρών στο ραντεβού που έχει κλειστεί μεταξύ 8 και 12 Μαΐου στο νησί της Ρόδου.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις της οργανωτικής επιτροπής του The cup of Rhodes Knights το staff της διοργάνωσης φέτος προστέθηκαν ο Γιάννης Σπανός, ο οποίος θα έχει την θέση της οργάνωσης και συντονισμού των συμμετεχόντων ομάδων και ο πιστοποιημένος Scout Kιλιμάτο Ανδρέας, o oποίος θα έχει την θέση του Τεχνικού Συμβούλου στο 9ο Cup of Rhodes Knights.

Το ενδιαφέρον συμμετοχής από τις Κυκλάδες, οι οποίες στο παρελθόν έχουν εκπροσωπηθεί στο τουρνουά έχει ήδη εκδηλωθεί από κάποιες ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 9ο Cup of Rhodes Knights εκτός από ερασιτεχνικούς συλλόγους, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή μεγάλες ομάδες, όπως η Μπεσίκτας, η ΑΕΚ και η Φενέρμπαχτσε, ενώ οι συμμετοχές καθημερινά αυξάνονται και ανακοινώνονται από τους διοργανωτές που έχουν φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια.

Τηλέφωνο για πληροφορίες και συμμετοχές: 694 315 3323

Το βίντεο από το 8ο The cup of Rhodes Knights

TOURNOUA SOCIAL

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares