Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 20:00

Πανηγύρισε τη σωτηρία του στην Αγ. Παρασκευή ο ΑΟΑΝ

Εκείνο που ήθελε, το πήρε ο ΑΟΑΝ στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής και ανανέωσε την παρουσία του στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και για την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Μ. Σκύβαλου επικράτησε με 3-0 της «Σάντα» και τερμάτισε έναν βαθμό πάνω από τη θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για τη σωτηρία.

Στο 38ο λεπτό ο Νοκάι άνοιξε το σκορ με σουτ μετά από γύρισμα του Πλουσή (0-1), με τον ίδιο παίκτη να βρίσκει δίχτυα ξανά στο 52' αλλά το γκολ να μην μετράει μετά από υπόδειξη για οφσάιντ. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Κατσικοκέρης για να πετύχει δύο γκολ και να «κλειδώσει» το «τρίποντο» για την ομάδα του. Στο 60' σημείωσε το 0-2 με κούρσα και πλασέ, ενώ στο 70' σκόραρε με σουτ μετά από ασίστ του Αποστολόπουλου για το τελικό 0-3.

Διαιτητές: Κατόπης (Σάμου), Δαφερέρας-Αντωνόπουλος (Πειραιώς)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Νικολάου (46' Θεοδωρίδης), Μιχαηλίδης, Κοντοές (61' λ.τρ. Πλατυκώστας), Πρίφτι, Μυτάκης, Κουτσουπιάς, Τσίνιας (55' Μποθμπολίμμα), Σεφέρης (55' Νικολαΐδης), Δημητρίου (73' Πολίτης), Μούζιος

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Μουστάκης, Τσανάι, Χριστογιάννης, Πλουσής (86' Χατζιράι), Μ. Μαρινάκης, Καμαρά, Φουκαράκης, Αποστολόπουλος (75' Δολαψάκης), Νοκάι (66' Νοκάι), Κατσικοκέρης (75' Ράντζα).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares