Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 20:30

«Έκλεισε» θέση και τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική το Χαϊδάρι

Η υπέροχη ποδοσφαιρική ιστορία του Χαϊδαρίου που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2022 θα έχει και συνέχεια!

Στην περσινή εξαιρετική και επιτυχημένη πορεία που οδήγησε σε άνοδο στις εθνικές κατηγορίες ήρθε να προστεθεί η φετινή που ολοκληρώθηκε επίσης με απόλυτη επιτυχία! Στην υποχρέωσή της για την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα των δυτικών προαστίων υπέταξε με 2-0 την Επισκοπή στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» και πανηγύρισε τη σωτηρία της στη Γ' Εθνική, μέσα από τον υψηλού βαθμού δυσκολίας 4ο όμιλο. Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις της χρονιάς και στο τέλος ανταμείφθηκε για τους κόπους του, τερματίζοντας μάλιστα στην όγδοη θέση της κατάταξης.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι κυανέρυθροι προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Βακράκου μετά από κάθετη πάσα του Αργυρίου (1-0), ενώ στο 45' ο τελευταίος μεταμορφώθηκε σε... δράστη, σκοράροντας για το 2-0 με πλασέ σε φάση διαρκείας.

Το έργο του Χαϊδαρίου είχε γίνει, πλέον, πιο εύκολο, με τη διαχείριση να περνάει σε πρώτο πλάνο και τη διαφύλαξη του σκορ να επιτυγχάνεται. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν τη δυνατότητα να διευρύνουν το προβάδισμά τους στο 90', όταν ο Ζίζηλας εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο Αλεξίου, αλλά ο Ψαρράς απέκρουσε.

Διαιτητές: Σαφούρης (Σερρών), Θωμόπουλος (Δυτ. Αττικής)-Οβάκογλου (Χανίων)

ΧΑΙΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Αλεξίου, Δάρρας (90' Κλάψας), Ζίζηλας, Πολίτης, Τσιούλος, Ερρίκος, Μπουτσικάρης (85' Αρβανιτάκης), Βακράκος (68' Ματτέα), Αποστολόπουλος (90' Καλογερόπουλος), Αργυρίου (90' Μπερνιδάκης)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Παναγιώτης Καραντάθας): Ψαρράς, Συμεωνίδης, Μεργέμογλου (64' Ζαχαράκης), Μπάρο (64' Πεκίνι), Κουκούλης (81' Χουρδάκης), Μέτα, Μπατζελής, Τζωρτζινάκης, Λέκα (77' Τσαμπουράκης), Κεφαλάς, Σαούλ.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares