Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 02:34

Επιστρέφει με... χαμόγελα η Άνω Μέρα

Με μία πολύ καλή εμφάνιση ξεκίνησε τις επίσημες εμφανίσεις της η Γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς και το 2018, καθώς αν και ηττήθηκε με 1-0 από την Γυναικεία ομάδα του Ακράτητου Άνω Λιοσίων έφτασε πολύ κοντά να πάρει τον πρώτο της... βαθμό.

Οι Μυκονιάτισες ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα σε όλο το πρώτο ημίχρονο με τις αθλήτριες του Δημήτρη Μανταφούνη να δείχνουν πάθος και μια πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. 

Έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος με την ομάδα της Άνω Μεράς να φτάνει στο γκολ στο 60' μετά από ένα πολύ ωραίο συνδυασμό της Πατεράκη με την Αρμάου, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Τελικά η ομάδα του Ακράτητου σκόραρε στο 65' με σουτ από την Τσομπανοπουλου Φελισια.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν ανακοινώσεις και από τις δύο ομάδες οι οποίες αναρτήθηκαν στις αντίστοιχες ομάδες στο Facebook.

Από την Άνω Μερά

Ευχαριστούμε την γυναικεία ομάδα του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου «Ακράτητος» για την φιλοξενία. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και των δυο σωματείων και ειδικά στα κορίτσια μας που για ένα ακόμη παιχνίδι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο με φυσικό χλοοτάπητα. Το αποτέλεσμα του αγώνα (1-0) δείχνει ότι αν και είμαστε μια νέα ομάδα που συλλέγει εμπειρίες ,κοιτάμε όλους τους αντιπάλους μας στα μάτια.

Από τον Ακράτητο Άνω Λιοσίων 

Οι γυναικείες ομάδες γενικά έχουν διάφορα προβλήματα. Η προσπάθεια των ομάδων από τα νησιά μας έχει μεγαλύτερη αξία λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν. Μπράβο !!!!στις αθλήτριες της ομάδος Α.Σ. Άνω Μερα Μυκόνου.

Συνθέσεις

Ακράτητος Άνω Λιωσίων: Τσοπανοπούλου, Τριανταφύλλου, Ηλιάδου, Σαρσαρίδου, Δρουμπάλη, Γεωργαρά (80' Παπαδοπούλου), Παντελίδη (86' Μάλφα), Κουλούρη, Μαμανή (46' Παπαδοπούλου), Γεωργαρά Κ. (63' Μπαλή), Τσοπανοπούλου Φ.

Α.Σ. Άνω Μερά: Ζουγανέλη, Σένκα (83' Πετρίδου), Κουκά Γ., Κουκά Κ., Μπουτούρη (74' Μαλάι), Καπέλλα (55' Όντρι), Αναγνωστοπούλου, Αρμάου, Γιαβρούτα (55' Τζιόβα), Πατεράκη, Ραπανάκη

27484544_2208616005819104_1461137373_o.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares